About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Settlement

RPG system: This Is Not a Test / Hjemmelavet
Genre: Action, Drama, Fantasy
Participants: 1 GM, 3-8 players

By

✏️Jakob Ask Føne

Description

Forhistorie.
I 2020 kom der en pandemi. Først troede man den kom fra Kina. Men det viste sig 4 år senere at den kom fra USA.
Det var den daværende præsident Trump, der havde beordret den lavet og spredt i Kina, for at svække Kina. Man havde endda brugt en ny opdagelse som amerikanske forskere have opdaget, nemlig hvordan man kunne ramme bestemte dele af dna strengen. Det vil sige at man kunne lave biovåben som kunne ramme et bestemt mål. Folk med blå øjne, rødhårede, og lignende. Men også race. Og det havde de brugt til at ramme kineserne. Men som virusser gør, muterede den, og ramte nu alle. Da der kommer en ny præsident, lagde han de oplysninger frem til offentligheden, og som forventet blev der storkrise i verden. Nato. FN og EU forsøgte at mægle mellem USA og Kina. Selv Rusland gik ind for at mægle. Men det blev for meget da amerikanerne valgte at vælge Trump som præsident, efter at han genopstillede.
Kina gav Trump et ultimatum. Enten trak han sig indenfor 72 timer ellers ville de erklære krig. Der gik 72 min. og så blev det første atomvåben affyret. Uventet var det at det var USA der skød først. Ingen, selv ikke Kina troede på det. Alle forventede at USA ville disarme den…. 10 min…. 20 min…. 30 min…. 40 min…. 44min… 44.44 og Kina blev ramt, og så gik 60 min. krigen i gang. Alle skød på alle. Atomvåben, Biovåben og kemiske våben blev der brugt. Alt hvad landene havde, blev taget i brug.

Nutid. Ny tid - År 158
Den settlement i indtil for ca. 2 ugers siden levede i blev overrendt af mutanter, og i når at flygte. Men dagen efter blev i fanget at en radio stom. I skyndte jer frem for at finde ly. Men først efter at stormen lagde sig fandt i en smule læ. Og der var der mange som forsvandt i stormen, og døde. Efter at have hvilet lidt, skyndte i jer videre for at finde bedre læ. Efter en uges tid. Finder i nogen bygninger...

Played at

ESFROAG (2021)


Send corrections for this page