About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Et spil om overlevelse

RPG system: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Gyser
Participants: 1 GM, 4-6 players

By

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Description

Det var mørkt, det havde regnet for nyligt så asfalten var fyldt med vandpytter. En af dem blev brutalt trampet i af en enlig natteravn. Men hun så sig ikke tilbage, hendes lunger brændte efter luft men hun løb. Blodet løb ned af de halv flåede jeans efter det tjørnekrat hun havde forceret for en halv kilometer siden. Frelsen var ikke langt væk, et hus lå for enden af vejen, dets spir rakte op over de andre og korset i gavlen afslørede dets forhenværende funktion. I disse tider var det et fristed, et sted man kunne søge asyl. Hun var ved at snuble men lod hånden løbe op af en husmur så hun ikke faldt. Håndfladen blev flået op og blodet efterlod endnu flere blodpletter bag hende. Hun var der næsten, så hørte hun flagermusvingerne flappe i natten. Hun skreg og løb men blev grebet bagfra.

”Hvor skal du hen i den fart skat…” En 2 meter høj mand med svulmende muskler havde grebet hendes arm og næsten flået den afled da han stoppede hende. Den røde glød i hans øjne skinnede om kap med de sorte horn i hans dyb mørkerød pande.

”Slip hende Terraniss” Den høje slap ikke kvinde men vendte sig mod den nye stemme. Mandens ansigt lå i skygge under den brede hat men han holdt et 1 meter høj sølv krucifiks i den ene hånd og en økse i den anden hånd. Manden tog et skridt frem mod væsnet med horn. ”Jeg sagde slip hende.” Den høje slog en latter op men droppede sit tag i kvinden da han sprang på den nyankommne og begravede sine spidse tænder i den andens hals.

Det beskyttende lag mellem det biblen vil beskrive som helvede men nærmere er et dæmonisk paradis er smuldret. Verden er i krig, men ikke længere med hinanden men dæmoniske væsner. I dette inferno kæmper de få for at overleve, i et dæmonisk spil… om overlevelse.

I dette scenarie fokuserer vi på en lille gruppe i det ubetydelige land Danmark og deres kamp mod Terraniss og hans håndlangere.

Played at

ESFROAG (2021)


Send corrections for this page