About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

DevolutionZ

Front page for DevolutionZ

RPG system: LARP

Organized by

Devolution-Z

Description

Devolution-Z er et Zombie Overlevelses - rollespil for tenagere og voksne.
Året er 2040. Verden som vi kender den ændrede sig brat for 15 år siden. Ingen ved præcist hvad der skete, hvordan det fandt sted eller hvorfor, men i det herrens år 2025 blev den første zombie spotet i Europa. Hvad der var en sensationel nyhed til at begynde med blev hurtigt til en katastrofe. Langsomt men sikkert spredte disse væsener sig over landegrænser og kontinenter. En stor indsats blev sat i værk for at udrydde truslen. Overalt i verden blev private militære organisationer til hverdag, og ressourcer blev indsamlet for at sikre sig imod den truende fremtid. Menneskeheden vendte sig kort efter imod sig selv. 3. verdenskrig kom til at vare i 10 år. Da krigen endelig sluttede havde alle tabt. 60% af verdens befolkning gik tabt i krigen og de overlevende blev efterladt en verden præget af krig og en massiv underbefolkning. Uden hænder nok til at varetage samfundets struktur måtte en ny orden findes - Den stærkeste overlever. Denne gang med en mere forenet menneskehed. Mange havde lært af krigens fejltrin og forsøgte at ligge fortiden bag sig. Især fordi zombierne ikke var blevet mindre i antal takket være krigen. Verdenen regeres ikke længere af mennesker, nu deles den med de døde. Der er mange måder at tilpasse sig den nye verden. Styrke er den mest udbredte. Kan man bære et våben og finde ud af at bruge det så kan man tjene en af de mange militære organisationer. Eller man kan være sin egen lykkes smed og forsøge at skabe sin egen fremtid. En stor del viden og kunnen er gået tabt under krigen, så de personer med lærd baggrund er vægtet meget højt i den nye verden. Læger, videnskabsmænd, computer ingeniører mm. har ligefrem mere værdi end ammunition og våben. Intet er dog mere værd end rent vand og mad. Jagten på noget at spise er hvad der driver overleverne til et liv på farten. Jo mere mad der er at finde, des farligere er området det befinder sig i. Hvilket forklarer hvorfor du er netop her: En mindre ruinby i det nordøstlige Danmark. I skyggen af et ødelagt biologisk institut – kendt som ”CRISPR Corp.”. Her er der ressourcer nok til at tiltrække mange desperate sjæle. I de forfaldende bygninger og i skovens mørke lurer mere end ubrugte våben, mad, gasmasker og ammunition. Zombierne er talrige her. De holdes i skak af den militærer organisation ”TOB” (Taskforce Odyssey Blue) som har sikret 2 sikkerhedszoner til de levende. Alt er dog ikke hvad det ser ud til. Zombiernes adfærd er markant anderledes netop på denne lokation, TOB er uhyrer ressource stærke i forhold til deres relative ukendte oprindelse og ruinerne af CRISPR Corp. og de omkringliggende bygninger ressonerer af hemmeligheder. Spørgsmålet er hvorfor du er her? For at finde mad og ly så du kan se solen stå op igen imorgen? Ammunition og camoflage dragt til at forbedre dine chancer i felten? Eller søger du svar på hvad der foregår bag facaden

Devolution Z er et moderne hardcore zombie-survival-horror rollespil med et simpelt mål: Du skal overleve i 24 timer udenfor. Måden du overlever på er op til dig. Men hvis du først er død og blevet til en zombie, er din eneste opgave at dræbe og smitte de andre overlevere. For at overleve skal du både kæmpe mod zombier, finde mad og ly for natten. Du har mulighed for at starte som overlever (spiller), eller som zombie.
Som overlever starter du spillet som overlevende i en post apokalyptisk verden, hvis du dør så bliver du til en zombie og er zombie resten af spillet.
Med en Zombiebillet starter du som zombie og er zombie hele spillet. Mad er inkluderet i billetten.
Har du hvad der skal til?

Runs 🗺️

29. - 30. September 2018🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark
27. - 28. April 2019🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark
28. - 29. September 2019🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark
18. - 19. April 2020🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark [cancelled]
4. - 5. September 2021🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark [cancelled]
30. April - 10. May 2022🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark [cancelled]
28. - 29. May 2022🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark
30. - 31. March 2024🗺️AdventurePark, Hillerød, Denmark

LinksSend corrections for this page