About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Odense Horror-crawl 2021

RPG system: LARP

Organized by

Odense Zombie Events

Description

Vanen tro afholder vi igen Odense Zombie Crawl (denne gang som et Horror-Crawl), hvor vi tager på 5 barer i Odense C og drikker indtil vi ikke behøver "spiller" zombier mere.
Pris og alder:
Det koster GRATIS at deltage men man skal være 18+ (Medbring ID). Tilmelding er ikke nødvendig men man må meget gerne markere i eventen, så vi har en ide om hvad vi kan forvente.
Covid19:
Ma skal have en gyldig kviktest fra dagen og en gyldig PCR test for at deltage. Disse tjekkes ved ankomst. Man må gerne være mundbind/visir men det er ikke et krav. Bemærk at vi følger de gældende retningslinjer på tidspunktet for eventet så disse kan blive ændret inden.
Kostume:
I år kan du komme udklædt som alt du synes passer ind i "Horror-genren" Vi ser dog gerne at man gå op i sit kostume så det er tydeligt at man hører til eventet.
Sminkning:
Hertil tilbyder vi billig sminkning på Odense Bibliotek ved banegården (Musikbiblioteket) fra kl. 18-19.30. Du kan betale med Mobilepay og priserne er 20-40 kr. afh. af hvor vildt det skal være. Pengene går til at supplere op i sminkekassen til næste år.
Opbevaring af personlige ting:
Hvis der er ting du ikke ønsker at gå rundt med på turen (tøj/personlige ejendele) kan disse efterlades i et aflåst rum på Biblioteket hvor de kan hentes dagen efter eller inden man tager hjem fra Crawl. Man vil få udleveret et tlf. nummer på en kontaktperson på biblioteket der kan lukke en ind og et tidsrum dette kan ske indenfor.
Tidsplanen:
Kl 18.00 - 19.30
Mulighed for sminkning. Man må også gerne sminke hjemmefra. Sminkning lukker 30 min før vi går så vi kan nå at pakke ned og færdiggøre de sidste. Vær der derfor i god tid og hjælp gerne andre hvis du selv kan lave en fed zombie sminke.
20.00 - 00.00
Vi går samlet fra Biblioteket og ind mod midtbyen til den første bar. Når vi går "in charecter" med en rolle du har valgt at klæde dig ud som. Hertil er få regler vi skal overholde:
Regler:
1. Vi går samlet: Gå derfor ikke mere end 2-3 meter fra flokken og følg den der går forrest.
2. Vi rører ikke ved folk på gaden medmindre man kender dem personligt. Man må dog skræmme folk alt det man vil på andre måder.
3. Vi forfølger ikke folk mere end nogle få skridt hvis de løber.
4. Hvis man oplever ubehagelige møder med folk i byen så sig det til den sikkerheds-person der leder turen (og som ikke er sminket).
5. Efter Crawlen slutter kl. 24.00 er jeres færden videre i byen på eget ansvar.
På barerne må man gerne snakke og opføre sig "normalt" som man har lyst men stadig ikke røre gæsterne medmindre man får lov. Husk vi gerne vil kunne komme igen næste år, så giv hellere folk en sjov og mindeværdig oplevelse.
Programmets indhold:
Vi skal igennem 5 barer, et gratis shot/genstand på hver og vi er på hver bar i 30 min (I vil blive samlet inden vi går og givet tidsfrister undervejs så ingen bliver glemt).
Vi opfordrer jer hertil at købe lidt at drikke på hver bar og vi tager et billeder/video på hver bar og lægger op på vores Site, så du der overvejer at joine os i byen ved hvor vi kan findes.
Der vil løbende blive skrevet herinde når vi har en aftale i hus med en bar. Barerne bliver i Odense C (ca. 3 - max 10 min gå gang imellem dem).
De sidste par års barer har bl.a. været:
- Sir Club
- Ryans
- Old Irish
- Tiki bar
- Heidis
- Den Brølende And

Runs

29. - 25. September 2021, Hovedbiblioteket, Odense, Denmark

LinksSend corrections for this page