About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dragernes Dal 20 - overnatnings spilgang – ”Det godes magt!”

RPG system: LARP

By

OrganizerJesper Larsen

Description

Mange lyse sommernætter er passeret, siden Rosebys folk lykkedes med at lukke den dæmoniske port der førte til Xados. Ingen kunne have forudsagt følgerne af den trolddom, som forseglede passagerne til mørkets kræfter. Ikke bare i Dragernes dal, men i hele regionen af naborigerne omkring på skjold 2, lyder nyheden – Mørkets magi er faldet.
Kong Galahan fejrer sejren i Roseby. En sejr der ikke kun er over mørkets skabninger, som dæmoner, kaos orker og onde skabninger, men også over den ondskab som dvæler i menneskers og andre racers hjerter. For alle som før trak på sort magi kan ikke længere få kontakt til trolddommen. Nekromantikkernes udøde ligger livløse, dæmonologernes portaler er borte, og dem som har brug for næring fra mørket, er langsomt ved at forsvinde. Derfor er de sidste måneder i byen blevet brugt til at klargøre ”Operation Daggry”, som vil cementere det godes magt i dalen, nu og for altid. Kongen siger det ofte og siger det højt – ”En ny tid står for døren”.
I De Vildes lejr erkender Høvding Groan den mærkbare forandring. Lyset har taget til i styrke, efter at mørket er svundet. De vilde fra skovene har også mærket det, for selve solen brænder lysere og længere. Druiderne i deres rækker fremskynder skovens genskabelse, og ung-træer er roligt ved at erstatte den sortsvedne jord. Groan anråber sine krigere og kalder til kamp, for også De Vilde er ude efter at bortmane mørkets væsner, nu hvor de har chancen.
I kradtfyldte dale og dybe huler finder vi taberne af mørkets forsvinden – Alabastor, hans dæmontjenere og de fleste af De Fortabte. Jaget vildt af lysets forkæmpere, svækket og forladt, døende. Enhver dæmon i riget er som udsultede hunde – svage, sultne og desperate. Ondskabens magter har forsøgt sig med alt for at genåbne magien til mørket, men intet virker. Ritualer, ofringer, gammel magi, luminer, selv guldstøvet har ingen virkning.
Det gyldne støv er ligeledes ved at miste sin magt. Langsomt, men sikkert, svinder den gyldne overflade og efterlader grå-blå sten i sit sted. Troldmænd og troldkvinder understreger dog, at dette ikke har noget at gøre med mørkeportalernes forsegling, men at det er en konsekvens af det som skete til Magiens Råd i Majai-dalen på Skjold 1.
Mellem kampe af lys og mørke, finder dem som drages til mystik og mysterie et nyt kald – endnu en dragegrav er blevet fundet, klar til at blive udforsket. Og kun få kilometer nord for dalen er en mindre meteor styrtet ned…

Runs

7. - 8. August 2021, AdventurePark, Hillerød, Denmark

LinksSend corrections for this page