About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hexværk

RPG system: LARP

Organized by

Foreningen Rotefox

By

OrganizerBjørn Friborg
OrganizerDalle Thorup

Description

Året er 1263 og Første Nordlige krig raser. En lille gruppe af beboere fra Cintra er flygtet fra deres hjem, der i krigshandlingerne er brændt ned til grunden.

Nu søger disse flygtninge et nyt hjem og en ny start i Nilfgaard, hvor den forhutlede gruppe flygtninge er blevet tildelt et landområde, hvor de kan grundlægge en ny by. På rejsen til deres nye hjem i syd omkom byens borgmester af dysenteri og nybyggerne mangler derfor ledelse. Hvad værre er, så hjemsøger en overnaturlig kraft tilsyneladende det område, de er flygtet til. En ung mand fra byen er allerede død af skræk efter et uheldigt møde med det overnaturlige væsen. Kan flygtningene finde en ny borgmester inden aldermanden fra Nilfgaard ankommer, for at overrække skødet, og er der overhovedet nogle overlevende når han ankommer?

Ved spillets start befinder I jer syd for Amell-bjergene i provinsen Nazair sommeren 1263. For en måned siden flygtede I fra jeres hovedstad (Cintra), der blev brændt ned og plyndret af Nilfgaards invasionsstyrker. Geografien i Witcher-universet er ret udsvævende, men heldigvis har Netflix lavet et lidt mere “officielt” og interaktivt (hurra!) kort, der måske kan være nyttigt: https://witchernetflix.com/en-gb

Området som I skal spille i repræsenterer et lille forladt len i Nazairs nordligste del. Som flygtninge fra krigen har I fået tildelt dette område til at slå jer ned som nybyggere.

Runs

21. - 25. July 2021, Næstved øvelsesterræn, Næstved, Denmark

LinksSend corrections for this page