Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English
Login:
Choose language:

daennbsv

Braindeath

Front page for Braindeath

RPG system: Nexus X
Genre: Sci-Fi

By

✏️Michael Erik Næsby

Description

"Velkommen til aftenens fedeste show," sagde en lille mand på skærmen: "I aften bringer vi autentiske optagelser, direkte, live og i 3D, af et mord - og helt ærligt, venner! Er der nogen af jer, der nogensinde er blevet myrdet i den bedste sendetid?"

I millionbyen Teknopol III sker der mærkelige ting. En religiøs sekt har samlet en talrig skare af tilhængere. Budskabet er simpelt og tilsyneladende meget uskyldigt: "Alle skal have det fedt"... Der er dog nogen, der synes, at sektens medlemmer bliver lidt underlige efter noget tid, og skeptikere spørger, hvad der egentlig er i den drik, de troende indtager til deres massemøder.

Hvad sker der egentlig med de unge piger, der på mystisk vis forsvinder? Hvad er det for en mærkelig gud, alle disse mennesker tror på, og hvad er i virkeligheden sektens mål?

Skal man tro på alt, hvad man ser i medierne? Skal man overhovedet tro på noget som helst? Og har alt dette noget at gøre med det stigende kaos på Nettet?


Seks tilfældige rejsende bliver involveret i historien og kommer i besiddelse af en hemmeligstemplet rapport fra gigantkoncernen Darke/Powers. De har bare ét problem: De skal finde nogen, der vil tro på dem - før de bliver Labyrintens ofre. Turen går helt ned i Teknopol III's undergrund og gennem cyberspace, og vore helte får hurtigt en fornemmelse af, at de ikke er helt populære.

Husk papir og blyant, to tisidede terninger, nervepiller og to kander kaffe.

Played at

Fastaval (1995)


Send corrections for this page