About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Social Deduction Con 2024 (2024)

Social Deduction Con 2024

Location: Thomas P. Hejles Feriekoloni, Gedser, Denmark 🗺️
Date: 4. - 6. October 2024

Part of: Social Deduction Con

About the convention:

Nu kan du sikre dig en plads på Social Deduction Con 2024!
Social Deduction Con er en weekend fyldt med social deduction-spilhygge med rare og sjove mennesker, som blev afholdt for første gang i 2022. Sidste år var der både en del gengangere og adskillige nye, og i år vil vi gerne have endnu flere med.
Tid og sted:
Fredag d. 4/10-2024 kl. 17 til søndag d. 6/10-2024 kl. ca. 15.
Thomas P. Hejles Feriekoloni, Bøtøgårdsvej 15, 4874 Gedser
Pris: 480 kr.
Inkl. 2 overnatninger samt forplejning. Detaljer nedenfor.
Alle voksne er velkomne, man behøver ikke kende spillene på forhånd eller have deltaget sidste år. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår efter først til mølle-princippet ved mail til SocialDeductionDK@gmail.com. Betalingsfrist er 7 dage fra tilmelding (betalingsoplysninger fås på mail). Afbestilling er desværre ikke mulig, men hvis arrangementet må aflyses, får man selvfølgelig pengene tilbage.
Om Social Deduction Con:
SD Con er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor vi tilbringer en weekend med brætspil i social deduction/bluffing/traitor-genren. Der vil både være mulighed for spil egnet til større grupper som fx Werewolf og Blood on the Clocktower og til mindre grupper - såvel små, hurtige social deduction-spil som mere omfattende brætspil, som fx Unfathomable eller Dead of Winter. Det er ikke nødvendigt at have spillet med os før eller at have kendskab til spillene - alle kan være med, der vil blive forklaret regler, og ingen kommer til at sidde uden spilmakkere. Tanken er, at der gennem alle de vågne timer gerne skal være social deduction-spil i gang, for dem der ikke kan få nok, men hvis nogen vælger at holde en pause ind imellem med et spil i en anden genre, er det selvfølgelig helt fint. Men hvis man egentlig helst bare vil spille Terraforming Mars hele lørdag aften, er det nok en anden brætspilstur, man skal med på. Der vil helt sikkert være masser af spil til rådighed, men medbring gerne selv, hvis der er noget bestemt, du vil have på bordet.
I løbet af weekenden vil der blive serveret enkel mad (aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad søndag), og der vil være te og kaffe ad libitum. Du bedes selv medbringe andre drikkevarer og snacks til eget forbrug. Det forventes at alle et par i løbet af weekenden hjælper med det praktiske i køkkenet, borddækning, oprydning osv.
Om Thomas P. Hejles Feriekoloni:
Kolonien er fint beliggende på en stor naturejendom i nærheden af skov og strand. Den består af en fælles hovedbygning med køkken/alrum, pejsestue og flere toilet-/baderum samt 3 adskilte bygninger med soverum. Alle soverum er til max 4 personer (i køjesenge) og har egen udgang til gårdsplads med overdækket terrasse. Fordeling i soverum må forventes at blive kønsopdelt, og hvis vi får fyldt godt op, kan vi derfor ikke love, at fx par nødvendigvis kan komme på samme værelse. Men forespørgsler om værelsesfordeling modtages gerne, og vi prøver at tilgodese alle så vidt muligt.
Vi satser på, at flere vil kunne finde ud af noget samkørsel, eller at man bliver samlet op på en station. Det koordinerer vi, når vi nærmer os.
Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på SocialDeductionDK@gmail.com.
Håber vi ses 🙂
Kh
Lizette, Pernille og Christine

We haven't had access to a program for this convention. The list is simply based on external references, memory, rumours and so on and the list might not be completed.
If you have a correction or are in access of a program then please send us an update.

Organizers

Organisator Christine Ugleholt Jensen
Organisator Lizette Juul
Organisator Pernille Kofod

LinksSend corrections for this page