About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Nostalgicon (1997)

Location: Århus, Denmark
Date: 9. - 11. May 1997

Part of: Other

About the convention:

En flok ungdomsskoleelever havde planlagt at holde spilkongressen Confekt i midten af februar. Det gik fint med forberedelserne, programmet var ude... men pludselig smækkede skolen dørene i for udenfor- stående efter en voldsepisode, og der stod Confekt så med pastillerne i postkassen.

Men ungdomsskolen gav ikke op, og nu er Confekt på banen igen. Tre måneder senere - med et navn, der ikke længere minder om julegodter. I stedet indrømmer kongressen nu, at den har et sentimentalt udgangspunkt: Nostalgicon præsenterer nemlig en stribe fine, gamle scenarier fra forgangne Fastavaler, Spiltræf og så videre. Udvalgt med sans for kvalitet.

Desuden planlægger Nostalgicon at tilbyde forskellige kort- og figurspil - og det skal nævnes, at de ovenstående datoer kan blive ændret, da kongressen lige skal have fundet en ny skole at være på.

We haven't had access to a program for this convention. The list is simply based on external references, memory, rumours and so on and the list might not be completed.
If you have a correction or are in access of a program then please send us an update.

Organizers

Kontakt Anders Eggers-Krag

Referenced in the following articles

Centralen Page 54 Fønix nr. 16 (April 1997) Fønix


Send corrections for this page