Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Skæbne-blade

Vorderseite für Skæbne-blade

Genre: Drama
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Tina Heebøll Arbjørn
✏️Cecilie Balling

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (2,3 MB)

Beschreibung

Herregården, år 1901
Hovedbygningen hæver sig højt for enden af Linde allé. Idet du træder ind af den tunge gitterport tætnes tågen og ligger sig som en dyne, der kvæler alle fuglestemmer. Kulden og fugten sniger sig op på dig, mens du går rundt om bygningen og omridset af gamle mosbeklædte gravsten toner frem. Fem mørke skikkelser samles omkring en grav, hvor stenen fornyeligt er sat. Det begynder stille at sne…

Skæbne-blade omhandler en familie der er i forfald pga. ugerninger der er allerede er begået og som vil gentage sig. Spillerne påtager sig rollerne som de fire tilbageværende familiemedlemmer på herregården. Karaktererne udvikler sig over en årrække og som spiller fortsætter du med at spille din karakter selv efter døden indtræffer, hvor efter-livet stiller dig til ansvar for dine handlinger. Spillerne skal i samarbejde med spillederen sætte scener der tænder konflikter og illustrerer karakterernes mørke sind.

Det er et tragisk familiedrama der ligger vægt på de små overtrædelser der tilsammen udgør ens skæbne. For hvis man har gjort nogen ondt, kan man så gøre det om?

Hier gespielt worden

Fastaval (2011)

Preise

Fastaval (2011)

Nominiert, Bedste Formidling
Et velskrevet scenarie, der med dyster og trist patos formidler Victoriatidens spiritistiske ånd. Sammenspillet mellem intriger, fortællescener og ouiji-seancer håndteres nemt gennem overskuelige oversigtsark og en solid tekstopbygning.
Nominiert, Bedste Roller
Klassiske roller males som dødemasker til toner af mol. En velkonstrueret intrige, hvor alle har noget på hinanden, lægger gravstenen til en historie større end selve livet. Her kommer selv fortiden i spil og giver alle en ny skæbne, hvis de da tør vende bladet og gå tilbage. Sjældent har fordærvede personer været formidlet med så stor indlevelse.


Korrektionen für diese Seite einschicken