Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Skæbne-blade

Forside til Skæbne-blade

Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Tina Heebøll Arbjørn
✏️Cecilie Balling

Download

PDF Scenariet (2,3 MB)

Foromtale

Herregården, år 1901
Hovedbygningen hæver sig højt for enden af Linde allé. Idet du træder ind af den tunge gitterport tætnes tågen og ligger sig som en dyne, der kvæler alle fuglestemmer. Kulden og fugten sniger sig op på dig, mens du går rundt om bygningen og omridset af gamle mosbeklædte gravsten toner frem. Fem mørke skikkelser samles omkring en grav, hvor stenen fornyeligt er sat. Det begynder stille at sne…

Skæbne-blade omhandler en familie der er i forfald pga. ugerninger der er allerede er begået og som vil gentage sig. Spillerne påtager sig rollerne som de fire tilbageværende familiemedlemmer på herregården. Karaktererne udvikler sig over en årrække og som spiller fortsætter du med at spille din karakter selv efter døden indtræffer, hvor efter-livet stiller dig til ansvar for dine handlinger. Spillerne skal i samarbejde med spillederen sætte scener der tænder konflikter og illustrerer karakterernes mørke sind.

Det er et tragisk familiedrama der ligger vægt på de små overtrædelser der tilsammen udgør ens skæbne. For hvis man har gjort nogen ondt, kan man så gøre det om?

Spillet på

Fastaval (2011)

Priser

Fastaval (2011)

Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Roller [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side