Alexandria

Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

BZ'at

Vorderseite für BZ'at

Teilnehmer: 4 Spieler

Von

✏️Jonas Ellemand
📰Magnus Udbjørg

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (5,2 MB)
PDF Oversigtsark [Dänisch] (1,2 MB)
PDF Rollen [Dänisch] (5,9 MB)

Beschreibung

Det er en sort vinteraften i København. Jerntæppet deler øst og vest og frygten for atomkrig ligger tungt over byen. Det er koldt. Pissekoldt. Den før så smukke hvide sne er nu gråt sjap smurt ud over hele byen og det er i denne trøstesløse kulisse hverdagen slæber sig af sted. Overalt har menneskene glemt sig selv. På de smarte cafeerne sniffer de coke, taler om aktier og lader som om at det er vigtigt at blive set. I de små grå lejligheder gemmer de sig bag fjernsynene for alt det frygtelige udenfor. På byens bænke fryser de og drikker den fremtid, der ikke er der, væk.

På et gadehjørne hænger en flok unge. De fryser ikke. I dem brænder et oprør mod den meningsløshed de møder overalt. Arbejdsløshed og atomkrig. Coke og karriere. Kartoffelkur og kontrol. Kommunisme og kapitalisme. Bla bla bla. De har gennemskuet at de andre er fulde af lort – alle sammen. Hele systemet er råddent. Pædagogerne, politikerne, panserne prædiker alle løgn, løgn, løgn. De unge har fået nok. De tager den chance de ikke har. Løsningen ligger lige for. De vil besætte den gamle forladte villa overfor og tage skæbnen i egne hænder.

Iblandt dem er en som går en vanvittig forelske i møde. En helt forfærdelig forelskelse.

Scenariets fokus er ikke en skildring af bz-miljøet, men handler om forfærdelig forelskelse. Der er én hovedperson. Spillet vil handle om at give oplevelsen af at være vanvittigt forelsket til både hovedpersonen og spilleren bag. De tre resterende spillere tager sig af bipersoner og andre funktioner i historien.

Hier gespielt worden

Fastaval (2011)

Preise

Fastaval (2011)

Gewinner, Bedste Scenarie [+]
Gewinner, Bedste Roller [+]
Nominiert, Bedste Virkemidler [+]


Korrektionen für diese Seite einschicken