Alexandria

Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

BZ'at

Forside til BZ'at

Deltagere: 4 spillere

Af

✏️Jonas Ellemand
📰Magnus Udbjørg

Download

PDF Scenariet [dansk] (5,2 MB)
PDF Oversigtsark [dansk] (1,2 MB)
PDF Spilpersoner [dansk] (5,9 MB)

Foromtale

Det er en sort vinteraften i København. Jerntæppet deler øst og vest og frygten for atomkrig ligger tungt over byen. Det er koldt. Pissekoldt. Den før så smukke hvide sne er nu gråt sjap smurt ud over hele byen og det er i denne trøstesløse kulisse hverdagen slæber sig af sted. Overalt har menneskene glemt sig selv. På de smarte cafeerne sniffer de coke, taler om aktier og lader som om at det er vigtigt at blive set. I de små grå lejligheder gemmer de sig bag fjernsynene for alt det frygtelige udenfor. På byens bænke fryser de og drikker den fremtid, der ikke er der, væk.

På et gadehjørne hænger en flok unge. De fryser ikke. I dem brænder et oprør mod den meningsløshed de møder overalt. Arbejdsløshed og atomkrig. Coke og karriere. Kartoffelkur og kontrol. Kommunisme og kapitalisme. Bla bla bla. De har gennemskuet at de andre er fulde af lort – alle sammen. Hele systemet er råddent. Pædagogerne, politikerne, panserne prædiker alle løgn, løgn, løgn. De unge har fået nok. De tager den chance de ikke har. Løsningen ligger lige for. De vil besætte den gamle forladte villa overfor og tage skæbnen i egne hænder.

Iblandt dem er en som går en vanvittig forelske i møde. En helt forfærdelig forelskelse.

Scenariets fokus er ikke en skildring af bz-miljøet, men handler om forfærdelig forelskelse. Der er én hovedperson. Spillet vil handle om at give oplevelsen af at være vanvittigt forelsket til både hovedpersonen og spilleren bag. De tre resterende spillere tager sig af bipersoner og andre funktioner i historien.

Spillet på

Fastaval (2011)

Priser

Fastaval (2011)

Vinder, Bedste Scenarie [+]
Vinder, Bedste Roller [+]
Nomineret, Bedste Virkemidler [+]


Indsend rettelser for denne side