Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

En dårlig fabel

Forside til En dårlig fabel

(AKA: A Bad Fable, Fantastisk dum fabel)

Genre: Fantasy, Komedie, Novellescenarie
Deltagere: 1 GM, 3-5 spillere

Af

✏️Ingrid Kaaber Pors

Download

PDF Scenariet [dansk] (0,7 MB)

Foromtale

– Hold kæft hvor er jeg træt af at blive sat i bås! At alt, hvad jeg er, bare er kogt ned til en latterlig lille linje. En åndssvag pointe, om ikke at være som mig. Jamen mange tak for det! Så fordi jeg lagde mig under et træ og faldt i søvn under et løb imod en skildpadde, er jeg for evigt bare en arrogant idiot, der fik hvad han fortjente og tabte til det langsomste af alle dyrene. Og nu er vi ikke engang inviteret til kongens fest! Vi er mindst lige så meget værd som alle de andre!

En dårlig fabel er et komisk novellescenarie med noget på hjertet, hvor spillerne får mulighed for at planlægge, fortælle og partycrashe fabelfesten. Sammen med spillederen skaber spillerne en morale om den nat, hvor fabeldyrene prøvede at bryde med, hvad alle andre tænkte om dem.
Scenariets frie struktur og simple fortælleteknikker giver spillerne rig mulighed for action, spil mellem karaktererne og ikke mindst for at de skæve eksistenser sammen kan skabe sig en ny og bedre fabel med tilhørende morale.

The Rabbit isn’t (always) lazy and the Fox has (almost) gotten over the grapes being sour. They join forces to find their own way to the King’s party where they’ll show everyone that they are more than what others think of them.

Spillet på

Testafvikling ConTOr (2020)
Fastaval - Otto in Space (2020)
Fastaval - Solarpunk (2021)
Fastaval - Føniks' genopstandelse (2022)

Priser

Fastaval - Otto in Space (2020)

Nomineret, Deltagernes Pris (Andenplads)


Indsend rettelser for denne side