Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

An Old Tweed Jacket and a Deerstalker

Deltagere: 2-4 spillere, 3-4

Af

DesignerDaniel Skjold Pedersen

Foromtale

Det spil der kom til Fastaval var noget anderledes end det foromtalen leder op til.

Foromtale:
Et terningespil, hvor man kaster med alt andet end terningerne!
Du er en britisk adelig fra det 18. århundrede, hvis yndlings fritidsbeskæftigelse er at gå på jagt. Heldigvis er jagtsæsonen netop indledt. Tag din gamle tweedjakke på, saml dyrebrikkerne op og kast dig vej mod sejren.

An Old Jacket and a Deerstalker er et humoristisk terningespil, hvor man kaster med alt andet end terningerne. Spillet er for 2 til 4 spillere og tager ca. 30 minutter.
Spillerne er britiske adelige fra det 18. århundrede, hvis yndlings fritidsbeskæftigelse er at gå på jagt. Uheldigvis er jagt ikke det britiske adelige er bedst til. Heldigvis er du ligeglad, og jagtsæsonen er netop indledt. Tag din gamle tweedjakke på, saml dyrebrikkerne op og kast dig vej mod sejren. Den dygtigste jæger vinder spillet.
I løbet af spillet trækker spillerne terninger og aktiverer terninger via den særlige vend-terningen-og-udfør-handlingen mekanik. Når man aktiverer en af de fem dyreterninger, går man på jagt på den valgte dyretype. Over/under-terningen lader en slå om. Med Yorkshire-terningen må man jage alle dyretyper, men risikerer at ramme sin egen jagthund. Med assistentterningen kan man tilkalde den dovne assistent og få flere ture senere i spillet, når han dukker op.
Man går på jagt ved at kaste dyreterningerne og scorer point for at have mange hits. Kongens irriterende fætter har meldt sin ankomst til jagten. Der er bonuspoint for at skyde ham – med et vådeskud, selvfølgelig. Men pas på, for turen slutter, hvis man er uheldig at skyde dronningens nattergal, der er stukket af fra sit bur.

Spillet på

Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2014)

Nomineret, Bedste Brætspil [+]

Trivia

Links

Regler: http://issuu.com/danielskjoldpedersen/docs/an_old_tweed_jacket_and_a_deerstalk
Gold Fever på BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/234120/gold-feverIndsend rettelser for denne side