Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

All for One (and Metal for Me)

Forside til All for One (and Metal for Me)

Genre: Komedie
Deltagere: 1 GM, 5 spillere

Af

✏️Klaus Meier Olsen
📰Lars Kaos Andresen

Download

PDF Scenariet (19,0 MB)

Foromtale

Mantastic skulle være det næste store band. De skulle sælge flere plader end Maiden. Have et federe show end Priest. Feste vildere, kneppe flere groupies og tage mere coke end Crüe.

Sådan blev det aldrig.

Bandet forsvandt i den syndflod af svenskergarn, falsetstemmer og leopardprikkede gamacher der udgjorde metalscenen i midtfirserne. De fik aldrig indspillet deres andet album og bandet gik fra hinanden. Medlemmerne har ikke set hinanden siden.

Før nu. Deres manager har skaffet dem en plads til det store firser-nostalgi-show Shout at the Eighties, hvor alle de store metalbands fra dengang skal spille i Los Angeles. Det her er deres sidste chance for det store gennembrud. Sidste chance for at blive de metalguder de stadigvæk ved er deres skæbne.

All for One (and Metal for Me) er en road movie, der følger bandets rejse mod L.A. og den store koncert. Undervejs bliver de konfronteret med en virkelighed, hvor de er mindre metalguder og mere midaldrende familiefædre med måne, midtvejskrise og alt, alt for stramme læderbukser. De kommer til at kæmpe for deres store gennembrud. Både mod en verden, der tror at firserne er ovre og imod de store egoer og gamle hemmeligheder, der truer med at rive bandet fra hinanden. Igen.

Scenariet er en komedie. Det er sjovt at være gamle tosser, der tror at firserne aldrig døde. Men det er en komedie med hjerte. Det handler om sammenhold. Om at følge sine drømme. Det handler om at ønske, at de gamle tosser får en sidste chance for at kaste djævlehorn og høre publikum skrige med på hittet All for One (and Metal for Me).

Spillet på

Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2014)

Vinder, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Bedste Roller [+]

TriviaIndsend rettelser for denne side