Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Unterirdisch

Forside til Unterirdisch

System: Basic Roleplaying
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Tonni Frydendahl

Download

PDF Scenariet (16,6 MB)

Foromtale

Dieter sad inde i kommandocentral 4 inde på det store WM4 område. Hans rang af sergent gjorde at det var ham der skulle modtage alle opkald fra alle de forskellige enheder og poster i hele området. Et surt job, men til gengæld var han ikke på vej mod Østfronten.

Det knasede pludselig i radioen ved siden af Dieter, og nærmest som en refleks greb han ud efter indtalerøret, og ventede på at vedkommende i den anden ende skulle melde et eller andet trivielt ind. Der skete bare ikke mere.

Dieter kiggede lidt skeptisk på radioen, men den eneste lyd der kom ud var lidt statisk knas. Ingen i den anden ende meldte noget ind.

”Dette er kommandocentralen. Meld venligst tilbage. Skifter.” Dieter prøvede sig frem med et opkald. Stadig intet andet end statisk knas.

”Dette er kommandocentralen. Meld omgående tilbage, og rapporter omstændighederne for dette opkald.” sagde Dieter med lidt mere myndighed i stemmen. Stadig intet.

Lige så pludselig som den statiske støj var kommet, forsvandt den helt igen.

Dieter rystede på hovedet og satte så indtalerøret tilbage på bordet igen. Han gryntede lidt. Det var typisk de udskud der blev sendt som vagter til hans lejr, at de intet kunne finde ud af, men det var vel også derfor de var blevet sendt til ham, og ikke sendt til fronten. Uduelige civilister som havde lånt en uniform af Føreren. Ikke engang en simpel radio i en mine kunne de finde ud af at tale i.

Dieter slukkede for forbindelserne ind i kommandocentralen nede fra minerne. Så kunne de have den for det, nu ville han have fred i en times tid, så han kunne indhente noget af den søvn han ikke fik i morges.
Lige inden forbindelsen forsvandt til minen, hørte Dieter den statisk knasen starte igen. Han smilte ved sig selv… nu skulle de lære…

Spillet på

Fastaval (2009)


Indsend rettelser for denne side