Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Unterirdisch

Vorderseite für Unterirdisch

System: Basic Roleplaying
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Tonni Frydendahl

Herunterladen

PDF Szenario [Dänisch] (16,6 MB)

Beschreibung

Dieter sad inde i kommandocentral 4 inde på det store WM4 område. Hans rang af sergent gjorde at det var ham der skulle modtage alle opkald fra alle de forskellige enheder og poster i hele området. Et surt job, men til gengæld var han ikke på vej mod Østfronten.

Det knasede pludselig i radioen ved siden af Dieter, og nærmest som en refleks greb han ud efter indtalerøret, og ventede på at vedkommende i den anden ende skulle melde et eller andet trivielt ind. Der skete bare ikke mere.

Dieter kiggede lidt skeptisk på radioen, men den eneste lyd der kom ud var lidt statisk knas. Ingen i den anden ende meldte noget ind.

”Dette er kommandocentralen. Meld venligst tilbage. Skifter.” Dieter prøvede sig frem med et opkald. Stadig intet andet end statisk knas.

”Dette er kommandocentralen. Meld omgående tilbage, og rapporter omstændighederne for dette opkald.” sagde Dieter med lidt mere myndighed i stemmen. Stadig intet.

Lige så pludselig som den statiske støj var kommet, forsvandt den helt igen.

Dieter rystede på hovedet og satte så indtalerøret tilbage på bordet igen. Han gryntede lidt. Det var typisk de udskud der blev sendt som vagter til hans lejr, at de intet kunne finde ud af, men det var vel også derfor de var blevet sendt til ham, og ikke sendt til fronten. Uduelige civilister som havde lånt en uniform af Føreren. Ikke engang en simpel radio i en mine kunne de finde ud af at tale i.

Dieter slukkede for forbindelserne ind i kommandocentralen nede fra minerne. Så kunne de have den for det, nu ville han have fred i en times tid, så han kunne indhente noget af den søvn han ikke fik i morges.
Lige inden forbindelsen forsvandt til minen, hørte Dieter den statisk knasen starte igen. Han smilte ved sig selv… nu skulle de lære…

Hier gespielt worden

Fastaval (2009)


Korrektionen für diese Seite einschicken