Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English

Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Blackrocks undergang

System: D&D 3rd Edition (3.5)
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Anders Højsted

Foromtale

Dybt under de sneklædt tinder i Whitetop Mountains nåede Eventyrerne deres mål. Vogterne af Amureths amulet var blevet henvist til dødsriget, amuletten hang sikkert under præstens kofte og udfordringen var at komme ud af Amureths tempel levende. Hæder, ære, fantastiske belønninger og søde kropiger ventede forude, - lige indtil I endte på en afsats langt oppe på en bjergside med en gigantisk hær af rasende hobgobliner mellem jer og udgangen. Eneste vej væk er ud over kanten, ned af bjergsiden og ud på gletscheren. Hvad gør I?

Blackrocks undergang er et klassisk Dungeons & Dragons-eventyr om en gruppe erfarne eventyrere, som strander i en lille minelandsby langt oppe i bjergene. Vejret opfører sig unormalt og langsomt begynder der at overnaturlige og frygtelige ting. Kan I afværge en ældgammel trussel mod byen og endnu sværere: kan I få landsbybeboerne til at glemme gammel kiv og samarbejde?

Spilledelse af scenariet forudsætter regelkendskab til Dungeons & Dragons 3.5. Scenariet bruger en ny innovativ spilmekanisme til at skabe den sociale adfærd blandt minebybeboerne.

Spillet på

Fastaval (2009)


Indsend rettelser for denne side