Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Blackrocks undergang

System: D&D 3rd Edition (3.5)
Genre: Fantasy
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 6 Spieler

Von

✏️Anders Højsted

Beschreibung

Dybt under de sneklædt tinder i Whitetop Mountains nåede Eventyrerne deres mål. Vogterne af Amureths amulet var blevet henvist til dødsriget, amuletten hang sikkert under præstens kofte og udfordringen var at komme ud af Amureths tempel levende. Hæder, ære, fantastiske belønninger og søde kropiger ventede forude, - lige indtil I endte på en afsats langt oppe på en bjergside med en gigantisk hær af rasende hobgobliner mellem jer og udgangen. Eneste vej væk er ud over kanten, ned af bjergsiden og ud på gletscheren. Hvad gør I?

Blackrocks undergang er et klassisk Dungeons & Dragons-eventyr om en gruppe erfarne eventyrere, som strander i en lille minelandsby langt oppe i bjergene. Vejret opfører sig unormalt og langsomt begynder der at overnaturlige og frygtelige ting. Kan I afværge en ældgammel trussel mod byen og endnu sværere: kan I få landsbybeboerne til at glemme gammel kiv og samarbejde?

Spilledelse af scenariet forudsætter regelkendskab til Dungeons & Dragons 3.5. Scenariet bruger en ny innovativ spilmekanisme til at skabe den sociale adfærd blandt minebybeboerne.

Hier gespielt worden

Fastaval (2009)


Korrektionen für diese Seite einschicken