Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Fjendebilleder

Forside til Fjendebilleder

System: Basic Roleplaying
Genre: Fantasy, Gyser, Sci-Fi
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Michael Erik Næsby

Download

Zip Scenariet [dansk] (2,2 MB)

Foromtale

Fra dit tårnvindue stirrer du forvirret på Prinsen på den Hvide Hest. Du havde ventet dig …noget andet. Et sted derude i Mørkeskoven letter en flok krager med en indforstået skræppen og meget skarpe klør. Historien kan begynde sin slutning.

DER

Du har sikret dig at dit sværd er indenfor rækkevidde, og trods den hyggelige stemning, ved du, at der et eller andet alvorligt galt: Du lugter død og drage-ild. Ser sorte skygger skarpt skåret mod en skæbnetung, mørk himmel. Er det nu, du skal være helten?.

VAR

Stilheden brydes af telefonens ildevarslende kimen: Et nyt slag i kampen mod Mørkets Kræfter skal udkæmpes. Dæmoner der skal findes og uskadeliggøres. Verdens Undergang truer. Igen. På vejen møder du en uventet fremmed med et timeglas og en stor, solid le. ”Undskyld, kan De sige mig, hvad klokken er slået?”

EN

Dit elskede skib er ramt, og mens du styrter mod den fremmede planet et sted langt under dig, er din eneste tanke underligt nok: ”Det her skulle da ikke kunne ske!” Du besvimer, da planetens atmosfære drukner skibets kabine i et uimodståeligt flammehav.

SIDSTE

”De har ret til ikke at udtale Dem” siger Manden med Leen. ”De har ret til en advokat. Hvis De ikke har råd til en advokat, vil…” Du har hugget hovedet af ham, inden du får tænkt nærmere over hans besynderlige talestrøm. ”Fuck!” siger hans hvide, afkroppede hoved henne fra hjørnet.

GANG

Den enes underholdning er den andens dødssynd i et scenarie, hvor en stor del af handlingen foregår med fuld fart et sted mellem fantasi og virkelighed. Fanget i en kamp mellem underholdningsbranchens store flagskib og ukendte undergravende kræfter udefra. Mistænkt for massemord. Forfulgt og forvirret. For at overleve og bevise din uskyld må du finde frem til Sandheden om dig selv under flere lag af illusioner. Hvis du tør.

”Lille spejl på væggen dér, hvem er jeg?”

Spillet på

Fastaval (2006)
Orkon X - Sidste omgang (2006)


Indsend rettelser for denne side