Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Fjendebilleder

Vorderseite für Fjendebilleder

System: Basic Roleplaying
Genre: Fantasy, Gyser, Sci-Fi
Teilnehmer: 5 Spieler

Von

✏️Michael Erik Næsby

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (2,2 MB)

Beschreibung

Fra dit tårnvindue stirrer du forvirret på Prinsen på den Hvide Hest. Du havde ventet dig …noget andet. Et sted derude i Mørkeskoven letter en flok krager med en indforstået skræppen og meget skarpe klør. Historien kan begynde sin slutning.

DER

Du har sikret dig at dit sværd er indenfor rækkevidde, og trods den hyggelige stemning, ved du, at der et eller andet alvorligt galt: Du lugter død og drage-ild. Ser sorte skygger skarpt skåret mod en skæbnetung, mørk himmel. Er det nu, du skal være helten?.

VAR

Stilheden brydes af telefonens ildevarslende kimen: Et nyt slag i kampen mod Mørkets Kræfter skal udkæmpes. Dæmoner der skal findes og uskadeliggøres. Verdens Undergang truer. Igen. På vejen møder du en uventet fremmed med et timeglas og en stor, solid le. ”Undskyld, kan De sige mig, hvad klokken er slået?”

EN

Dit elskede skib er ramt, og mens du styrter mod den fremmede planet et sted langt under dig, er din eneste tanke underligt nok: ”Det her skulle da ikke kunne ske!” Du besvimer, da planetens atmosfære drukner skibets kabine i et uimodståeligt flammehav.

SIDSTE

”De har ret til ikke at udtale Dem” siger Manden med Leen. ”De har ret til en advokat. Hvis De ikke har råd til en advokat, vil…” Du har hugget hovedet af ham, inden du får tænkt nærmere over hans besynderlige talestrøm. ”Fuck!” siger hans hvide, afkroppede hoved henne fra hjørnet.

GANG

Den enes underholdning er den andens dødssynd i et scenarie, hvor en stor del af handlingen foregår med fuld fart et sted mellem fantasi og virkelighed. Fanget i en kamp mellem underholdningsbranchens store flagskib og ukendte undergravende kræfter udefra. Mistænkt for massemord. Forfulgt og forvirret. For at overleve og bevise din uskyld må du finde frem til Sandheden om dig selv under flere lag af illusioner. Hvis du tør.

”Lille spejl på væggen dér, hvem er jeg?”

Hier gespielt worden

Fastaval (2006)
Orkon X - Sidste omgang (2006)


Korrektionen für diese Seite einschicken