Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Et hjerte af guld

Forside til Et hjerte af guld

System: Systemløst
Genre: Drama, Projekt R'lyeh
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Sanne Harder

Download

PDF Spilpersoner [dansk] (17,8 MB)
PDF Forsiden i høj opløsning [dansk] (27,4 MB)
PDF Scenariet [dansk] (14,9 MB)

Foromtale

Det er december, og Juliane står på færgens dæk. Hun er på vej til Jylland for at fejre jul med familien. Himlen er grå, havet er gråt, og solen er lav og stikkende. Snekorn prikker mod hendes kinder, og hun snuser ind gennem næsen, for at den ikke skal begynde at løbe. Over højtaleren lyder kaptajnens stemme. De er snart i havn. Lige om et øjeblik bliver hun og moren nødt til at kravle ned i den overfyldte bus. Så tre timer mere med køresyge møgunger, der hyler hele vejen. Hvem der sad på bagsædet af den Audi, som morens kusine kører i. Det er ikke en hvilken som helst jul. Måske er det bedstemor Lises sidste, for hun har fået konstateret kræft. Men det er nu ikke det, Juliane har i tankerne. For Juliane har en hemmelighed.

"Et hjerte af guld" er et scenarie om de nære og genkendelige relationer. Det handler om en mor og hendes datter, om parforhold der skrænter, og om hvordan små og trivielle dramaer kan blive så vigtige, at de fylder hele ens liv. Det handler om, hvordan selv de bedste intentioner nogle gange kan ende i misforståelser. Måske fordi kommunikationen halter, eller fordi perspektivet er forkert. Det handler også om at være et godt menneske - både overfor sin familie og sig selv.

It is December and Juliane is on the ferry's deck. She is on the way to Jutland to celebrate Christmas with her family. The sky is gray, the ocean is gray, and the sun is low and stinging. Snow dots her cheeks, and she snores through her nose to prevent it from running. Over the loudspeaker, the captain's voice is heard. They will soon be in port. In a moment she and her mother will have to climb down into the crowded bus. Then three hours more driving, sick all the way. It's not any kind of a good Christmas. Perhaps it's grandma Lise's last, because she has been diagnosed cancer. But that's not what Juliane has in mind. For Juliane has a secret.

Spillet på

Confekt IIc (2003)
Fastaval (2004)
Orkon - Aspiranteksamen (2004)
Fastaval - Mad Science (2017)

Priser

Fastaval (2004)

Nomineret, Bedste Spilpersoner
Nomineret, Bedste Redigering

LinksIndsend rettelser for denne side