Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Welshbury Brook

Forside til Welshbury Brook

System: Werewolf: The Apocalypse
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Thomas Munkholt
🎨Mikkel Juul Jensen

Download

Zip Scenariet [dansk] (9,5 MB)

Foromtale

Nu var det en hed juli, og sommerferiens afslutning og det 9. skoleår nærmede sig alt for hastigt. Der var sol, sommerfugle og gul varme i luften. Lunden havde været uudholdelig, havde det ikke været for det svalende vand i Kilden. Alligevel var det kun Christopher, der havde klædt sig næsten helt af, for at "mærke græsset ånde". Denne sommer var der kommet noget ind i deres venskab - en blufærdig selvbevidsthed; og Wendy var ikke længere en lille pige.

Jonathan havde selv beskrevet det, som om jorden omkring Welshbury Brook var levende. Det var lidt, som om de væltede obelisker, der afgrænsede lunden, også var grænsen til et separat stykke natur, hvor tiden ikke var som i Verden udenfor.

Og lundens hjerte var Kilden. Selv når Jonathan nynnede som nu, kunne man høre vandet - det lød som solens spejlreflekser i den altid krusede overflade. Det var det sikreste holdepunkt, de seks venner havde i deres liv. Når de havde brug for at slippe ud af Welshburys stramme rammer og befri sig for de snærende traditioner, var det her, de kunne finde ro.

Men forandringerne og uroen i dem selv var bragt med dem til deres private helligsted - bækken, der flød fra Kilden, slæbte usunde, rådnende gevækster med sig. Uskylden var væk.

Spillet på

Fastaval (1994)
Fastaval (2004)
DrageCon 4 (2006)

Priser

Fastaval (1994)

Nomineret, Bedste Scenarie
Nomineret, Bedste Spilpersoner
Nomineret, Bedste Handouts
Nomineret, Bedste Bipersoner


Indsend rettelser for denne side