Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Steder
Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Vi som snart skal dø…

Forside til Vi som snart skal dø…

System: D&D
Genre: Fantasy
Deltagere: 1 GM, 4 spillere

Af

✏️Troels Ken Pedersen

Download

PDF Vi som snart skal dø... (0,3 MB)

Foromtale

Spilpersonerne er fire gladiatorer, venner og rivaler. De skal kæmpe i en turnering, tre kampe som afgør hvem af de fire, der skal vinde friheden. Hver gladiator har ting som de ønsker at opnå med deres liv, både i frihed og fangenskab. Hvordan kampene går, afgør ikke blot hvem der ender med at gå fri, men også hvordan det i øvrigt ender med at gå dem – hvis de overlever.

Hver af de tre kampe er én mod én, men både spilleder og de to ikke-kæmpende spillere taler (og hujer) for publikum, og kan uddele små fordele og ulemper til de kæmpende. Samt naturligvis afgøre hvorvidt taberne lever eller dør.

Spillertype: Du har lyst til at spille en sej gladiator som har det hårdt. Du har også lyst til at tæve dine medspillere på en fed måde, og du vil gerne råbe hurra! og buh! og kaste terninger efter folk, når du ikke selv er i arenaen. Som spiller bør man have snuset helt grundlæggende til D&D i EN eller anden udgave, men man behøver ikke at være erfaren.

Spilledertype: Du sætter rammer og hjælper og bedømmer ift mekanik, og du er frisk på at piske en stemning op og selv være en aktiv del af publikum til de drabelige kampe.

Spillet på

Viking-Con 41 (2022)
Con2 - Ude af CONtext (2023)


Indsend rettelser for denne side