Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Vi som snart skal dø…

Vorderseite für Vi som snart skal dø…

System: D&D
Genre: Fantasy

Von

✏️Troels Ken Pedersen

Herunterladen

PDF Vi som snart skal dø... (0,3 MB)

Beschreibung

Spilpersonerne er fire gladiatorer, venner og rivaler. De skal kæmpe i en turnering, tre kampe som afgør hvem af de fire, der skal vinde friheden. Hver gladiator har ting som de ønsker at opnå med deres liv, både i frihed og fangenskab. Hvordan kampene går, afgør ikke blot hvem der ender med at gå fri, men også hvordan det i øvrigt ender med at gå dem – hvis de overlever.

Hver af de tre kampe er én mod én, men både spilleder og de to ikke-kæmpende spillere taler (og hujer) for publikum, og kan uddele små fordele og ulemper til de kæmpende. Samt naturligvis afgøre hvorvidt taberne lever eller dør.

Spillertype: Du har lyst til at spille en sej gladiator som har det hårdt. Du har også lyst til at tæve dine medspillere på en fed måde, og du vil gerne råbe hurra! og buh! og kaste terninger efter folk, når du ikke selv er i arenaen. Som spiller bør man have snuset helt grundlæggende til D&D i EN eller anden udgave, men man behøver ikke at være erfaren.

Spilledertype: Du sætter rammer og hjælper og bedømmer ift mekanik, og du er frisk på at piske en stemning op og selv være en aktiv del af publikum til de drabelige kampe.

Hier gespielt worden

Viking-Con 41 (2022)
Con2 - Ude af CONtext (2023)


Korrektionen für diese Seite einschicken