Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Bagdad

System: LARP Helcon
Genre: Helcon

Av

✏️Klaus Green Andersen
✏️Torben "spejderdreng" Jørgensen

Beskrivning

Kom og oplev byernes by - Bagdad

Fra skaberne af helcon-live-spillene, "Illuminati New Con Order", "The Firm" samt "1001 Delfiner". Igen i år byder vi alle på Fastaval velkomne til non-stop live-rollespil!

Den hektiske by midt i Persiens storrige, Bagdad, kan tilbyde et væld af storslåede og enestående personligheder samt en skare af farverige entertainere. Vi nævner i flæng vores almægtige Kalif og hans voluptiøse datter med de dejlige aktiver.

Vores horder af vise mænd og overnaturlige medier står parat til at støtte Dem i enhver henseende, lige gyldigt om Deres sagen for visdom fører Dem mod lyset eller mod de dunklere sider af tilværelsen - Bagdad har plads til alle!

Nyd en fredelig tur gennem vores velærværdige Kalifs smukke haver, bliv bjergtaget ved Haremets frivole leg, og respektér hans voldsomt bevæbnede Eunukker, der står parat til at "service" dem, der ikke blot ser på.

Bliv overvældet og overfaldet i de skumle kvarterer af vores rustikke lokalbefolkning, fra bøller og snigmordere til autentiske Tyve og de utallige religiøst aktive og ihærdige unge mennesker, der altid pryder vores unikke by. Når besøget her er slut, kan De med fordel frekventere vores smukke Necropolis hvor de døde ligger lige så fredeligt som Ånderne i deres Lamper.

Har bylivets skyggeside været anstrengende, kan De ånde lettet op hos vores smukt klædte Kejserlige Garde, der altid har et vågent øje til alle potentielle misdædere og indædt forsvarer alle mod enhver mulig trussel. En anden henrivende mulighed er at hyre en af byens Gurkaer til at eskortere Dem gennem byens smalle og skæve gader og ned langs vores mistænkeligt langsomt flydende flod.

Lever bylivet ikke op til Deres retmæssigt høje forventninger, kan vi tilbyde Dem guidede turer ud blandt byens naboer. Utallige ivrige Beduin-stammer og sanselige Røverbander står parat til at byde Dem velkommen i deres charmerende steghede helvede... Er De heldig vil De også få muligheden for at se en af ørkenens Eremitter - de fodres hver dag kl. 14:00.

Lever Deres tur ikke op til de krav De har sat Dem, står vi naturligvis parate til at formidle den fornødne kontakt til diverse interesseorganisationer (Hassassinerne, Arabian Bow Association), som vil være Dem behjælpelige i udførelsen af behørig hævn.

Har du lyst til at deltage i dette helcon-live, kan du tilmelde dig på Fastaval, hvilket koster et mindre beløb til dækning af spillets udgifter.

Spelat på

Fastaval 2001 nats eventyr (2001)


Skicka in rättelser om den här sidan