Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Roadkills

System: GURPS

Av

✏️Jens Krog Overgaard

Beskrivning

Det var nat, og den mørke landevej lå stille hen. Tudse ville over vejen for at deltage i sangkonkurrencen i dammen på den anden side. Nu sad han på vejen og tog mod til sig.
Han kunne høre konkurrenterne i dammen, dem kunne han sagtens slå - ingen problem - Tudse lukkede øjnene og svømmede hen i drømme om sin sikre sejr.

Længere oppe ad vejen kom et par lys til syne, og lyskeglerne faldt på Tudse. Tudse begyndte at kvække højt. I sine tanker var han allerede ved at vinde konkurrencen.
Tudse opdagede ingenting, og Mack lastbilen stoppede først ved Toms Diner på den anden side af byen - Tudse skulle til at begynde sit nye liv som smat.
Lettere groggy samlede han tankerne om sine nye mål: Han ville udslette MACK og det komplot af jaloux frøer, der stod bag overkørslen. Denne ulykke var ikke en tilfældighed.

Et stykke derfra blev en elefant skræmt af en ufo og kom til at jokke på et pindsvin; af ukendte årsager landede Ufoen derefter på elefanten. Ufoen lettede igen for at finde et mindre ujævnt sted, drejede om sin egen akse og landede så endeligt.
Ud af ufoen kom to rumvæsner med strålepistoler og fangstnet. Elefanten, der nu mindede om en 10 m2 stor, grå pandekage med 4 elefantben så, at rumvæsnerne sneg sig hen mod byen og efter at have skrabet noget af venstre bagben, besluttede den at følge efter.

Det elefant-fod-formede-pinsvin Peter så elefanten forsvinde efter rumvæsnerne som et stort gråt kaffebord.
“Det var da vist på tide, at elefanter, Kaffebordsformede eller ej, lærte noget om at se sig for” tænkte Peter meget fortørnet og fulgte efter elefanten.

Spelat på

Calling All Heroes 9th Edition (1999)
DrageCon 21 (2015)


Skicka in rättelser om den här sidan