Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

F-gruppe

System: Systemløst
Genre: Action, Intrige, Sci-Fi

Av

✏️Per Østergaard

Beskrivning

Kai Tormano hang stadig op over kanten af skyttegraven, H&K Strom riflen hvilende på den stivfrosne jord. Ved siden af ham stod en anden soldat på samme måde, udseendet sagde ikke Kai noget. Det skete ofte i kampe som denne at grupper blev blandet sammen.

De to mænd havde stået i den del af skyttegraven i to timer, 30 meter længere væk gentog situationen sig. To mænd stående tæt på hinanden, øjnene rettet mod skovbrynet, deres tanker gående i hver sin retning. Morgendisen hang stadig som et ligtæppe over det åbne stykke land mellem skyttegraven og skoven.

Quintus havde sneget sig forvejen og lå nu og ventede på resten af sin gruppe. Han havde rettet sigtekornet mod et af de ansigter som stak op over skyttegraven. En puslen i buskene bag ham signalerede resten af gruppens ankomst. De var klart i overtal, hele udkanten af skoven var dækket af folk, som ligeledes havde sigtekornet rettet mod et ukendt ansigt i graven, skyttegraven. Snart ville de alle storme frem mod kommandoposten og ødelægge den.

Der gik et øjeblik, før Kai blev opmærksom på at de var under angreb, og endnu et øjeblik før han genkendte den forreste angribers ansigt, Quintus! Hans drikkebroder, kampfælle i årevis. Og blandt fjendens rækker. Det var dog pudsigt at han skulle angribe lige her hvor han lå i stilling. Kai rejste sig langsomt fra sin postion, mens soldaten forgævedes prøvede at hive ham ned. Kai smilede bare og gik frem med aftrækkeren i bund.

Hvorfor fanden døde soldaten ikke da han blev ramt? Quintus var sikker på han havde ramt. Men nu havde soldaten rejst sig og begyndte at gå frem mod den fremstormende gruppe. Alle riflerne blev rettet mod ham.

Kai smilede stadig da de første skud ramte ham, da den næste byge ramte ham, havde han fældet to af deres. En begyndte febrilsk at finde et reservemagasin frem, men for sent. Deres måbende ansigter var det hele hver. Alle de penge han havde betalt vagthavende for at udskifte øvelsesmagasinerne til Quintus´s gruppe med almindelige blanke skud. Normalt under øvelsernen skulle ens dragt fryse, når den blev ramt af disse specielle kugler, og ikke blot prelle af. Han glædede sig til at se Quintus igen over en kold øl i messen, det var hans sidste tanke inden en rigtig øvelseskugle ramte og frøs hans dragt.

Spelat på

Viking-Con 17 (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan