Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Pathfinder (VC 37)

System: Pathfinder
Genre: Fantasy

Arrangerat av

Pathfinder Society

Beskrivning

Seks Eventyrere bliver sendt på missioner af Society’ets ledere. Hvad er problemet denne gang? Djævletilbederne fra Cheliax? En mumie på amokløb i Osirion? Kan din gruppe løse det med diplomati, eller skal der hårde midler til? Scenarierne foregår i verdenen Golarion og er pre-skrevet af Paizo’s forfattere.

I Pathfinder Society spiller man et utal af enkelt scenarier, der er kædet sammen via en gennemgående historie. En klassisk fantasy verden med orker, trolde og dværge, men som også indeholder lige så stor forskellighed, som vores egen verden. Måske skal I deltage i en ridderturnering i Taldor, overleve politiske omvæltninger i Galt, gå på opdagelse i Osirions pyramider eller vandre under de blomstrende kirsebærtræer Tian-Xia. GM håndplukker de scenarier, der passer til humøret og spilgruppen.

Pathfinder Society Organized Play er en global multiplayer rollespils-kampagne. Det betyder, at du som spiller er del af et globalt fællesskab, som tæller mange tusinde spillere, som på tværs af spilgrupperne spiller efter samme standarder, men tit med meget forskellige slutninger på eventyrene. Man er derfor uafhængigt af, hvem man plejer at spille med og kan tage sin foretrukne karakter med til spil rundt om i Danmark (eller i verden) og fortsætte karakterens udvikling med mennesker fra nær og fjern.

Pathfinder Society kører et nyt scenarie hver blok, og alle er velkomne så længe der er plads, nybegyndere som erfarne, forhåndstilmeldte og nysgerrige, der kommer forbi. Man kan benytte en pre-genereret karakter, og låne terninger hvis man har brug for det. Alle kan være med, både nye og gamle rollespillere, og det er en nem måde at blive introduceret til reglerne og møde ligesindede spillere på.

Spelat på

Viking-Con 37 (2018)


Skicka in rättelser om den här sidan