Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

VIPs - Krydstogt

System: Systemløst
Genre: Drama
Deltagare: 1 SL, 4-6 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Nyhedsoplæseren kiggede ned I sine papirer. "Og så til Esbjerg hvor festskibet "Glory hound" ligger til havn, parat til at stævne ud i næste uge. Men allerede de næste døgn vil en stribe kendte VIPs gå ombord. Der er bl.a. Tale om rappere DarkFucker, milliardæren Ferdinand Gold med sin datter Alicia, superstjernen Cindra Isha og det kendte danske navn Interstate. Rederiet har hyret ekstra mandskab til at tage sig af præcis VIPsne så de får deres helt eget crew oplyser rederiet. Det er også nu festskibet skal indtjene de mange millioner som den ikke fik tjent de sidste 2 sæsoner. Og nu videre til vejret..."

Manageren slukkede for TVet. Puha det ville blive noget en opgave at passe så store stjerner. Selvom de sidste mange dage var gået med at træne medarbejderne og huske dem på hvordan man skulle opføre sig over for pressen mm. ville stadig blive noget en opgave.

I dette scenarie vil man spille nogle helt normale mennesker der er ansat på festskibet Glory hound. Men hvilke valg må man tage når stjernerne flytter ind, hvor er ens personlige grænser og hvor er rederiets grænser?

Spelat på

ESFROAG (2018)


Skicka in rättelser om den här sidan