Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

FATE (Odense Spilfestival 2018)

System: Fate

Av

ArrangörKlaus Nielsen
ArrangörTore Nørtoft

Beskrivning

FATE er et storytelling spil, hvor alle kan være med. Skaberne af FATE har lavet et nyt spilsystem, hvor alle de tunge regler og mekanismer er taget væk. Det giver et sjovt og dynamisk spil, hvor spillerne i højere grad er med til at skabe historien.

Reglerne i FATE er mere enkle og nemme at gå til, faktisk er reglerne mere simple end fleste mere tunge brætspil. Kan man spille Ludo kan man også spille FATE.

FATE er et storytelling spil, hvor fortællingen og historien er i centrum. Det er ikke en Game Master, der bestemmer hvad der sker. I steder taler man sammen, og beslutter i åbenåben dialog hvad der virker naturligt og sandsynligt.

Spillet har noget, som kaldes FATE points, som spillerne kan samle i løbet af spillet. En spiller kan på et hvilket som helt tidpunkt betale et FATE point og tilføje en detalje til historien.

I FATE er det historien, som er i centrum og alt er muligt. Storytelleren laver typisk en setting, som kan være alt fra at spille vampyrer i 1930 Chicago, hvor vampyrerne fra deres skjul kæmper om magtbalancen i byen med gangsterne, til en setting ude i fremtiden, hvor det viser sig at den internationale rumstation i hemmelighed er blevet bygget op til at være et interplanetarisk rumskib, som nu er blevet invaderet af mystiske væsner fra et andet solsystem. FATE kan også spilles i en fantasy setting med drager og magi, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Spelat på

Odense Spilfestival (2018)


Skicka in rättelser om den här sidan