Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Midnight Blue

Omslag till Midnight Blue

System: Via Prudensiae
Genre: Drama, Thriller

Av

✏️Ask Agger
🎨Peter Villumsen

Ladda ned

Zip Scenariet (0,1 MB)

Beskrivning

- et detektivdrama

En storby på vestkysten i 50'ernes USA:

Sam Sloan ventde i bilen. Gennem den silende regn betragtede han Ken Bennet, der stod og skuttede sig i døren til det store damemagasin. Hans grå trenchcoat var gennemblødt og klæbede til den brede ryg. Sams blik gled fra blen i frakken, der skjulte en Remington-pumpgun, til det stramme ansigt. Den gennemvædede hat skyggede for det øverste af ansigtet, men det vokstrimmede overskæg over den brede hage var oplyst af butikkens neonskilte.

"Et dumt svin, men fandens god med sin Remington," konstaterede Sam for sig selv, mens han rullede vinduet ned, sendte en gennemgnasket skrå ud i regnen og tog et dybt drag af slasken med scotch.

Sally tog en ny kjole ned fra stativet og holdt den frem for sig, som vurderede hun størrelsen og det mønstrede stof. Bag de moderigtige solbriller var hendes blå øjne optaget af alt andet end kjolen. Systematisk tjekkede hun døren til fragtelevatoren, rulletrappen og prøverummene. Hun fik lige et glimt af klientens velformede ben, før forhænget blev trukket for.

Med let rødmende kinder fandt hendes blik Rick Sloan. Han stod elegant i sit hvide jakkesæt og betragtede med et fedtet smil udvalget af damelingeri. Under armen havde han en foldet avis, der skjulte en kaliber .45-pistol. Rødmen fik en lidt dybere nuanc, da hun erindrede deres ungdomskærlighed. Det var før, hun svigtede man til fordel for Ken.

Mary Sloan trak forhænget helt for. Hun vendte ryggen til klienten og prøvede artigt at se væk. Ligemeget hvor hun rettede blikket hen, afslørede prøverummets spejle dog klientens afklædte krop, der var ved at slange sig ned i endnu en stram kjole, denne gang af glinsende sølvpailletter. Hun lukkede øjnene og tænkte på Tom MacMuffin, der stod vagt ved rulletrappens fod. Hans intelligente øjne bag brillerne, de velformede og kærlige hænder og gen hyggelige måde, han altid bakkede på sin pibe, gled forbi hendes indre blik.


En skæbnefortælling om hårdkogte mænd, forførende kvinder og vandpytter, der spejler gadelygtens triste skær.

Spelat på

Fastaval (1995)
TRoA X (1995)
InConsekvent ReConstruktion II (1997)

Priser

Fastaval (1995)

Vinnare, Publikumsprisen
Nominerad, Bedste Scenarie
Nominerad, Bedste Spilpersoner
Nominerad, Bedste Effekter
Nominerad, Bedste Bipersoner
Nominerad, Bedste Redigering

Trivia

LänkarSkicka in rättelser om den här sidan