Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Det vi ikke taler om

System: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Thriller
Deltagare: 1 SL, 4-6 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Vi have alle læst det, da det var oppe i nyhederne, men nu forsøgte vi alle at glemme det. En sandhed der var for ubehagelig til at snakke om. For så ville vi jo også skulle indrømme vores egne fejl, at vi havde sovet i timen. Det havde været ude over alle medierne, S.D. aka Shadow Devils havde sparket konkurrenten, H.A. aka Hells Angels ud af markedet. Men det var ikke det der fik os til at vende os uroligt i sengen om natten, det var… det utænkelige. Dokumentaren havde fulgt en familie i undergrundsmiljøet, en af dem som ikke i tide havde skiftet til S.D. Faren var dræbt og moren på dødens rand i sit kokainmisbrug. Vi husker tydeligt den 14-årige dreng og hans 12-årige søster der kæmpede for at overleve. Vores glæde da social forsorgen overtog for at give dem et bedre liv. Så langt tør vi godt huske. Men hvad med dokumentaren slutning. Den 14-årige dreng der brutal skubber reporteren til side og truer kameramanden med en pistol. Billederne af den 12-årige der sminket som en teenager inviterer den næste kunde inden for. Social forsorgens afdelingsleder som sætter sig ind i sin bil og køre bort mens pressen stoppes af 3 store gutter med S.D. rygmærker, der tager kameraet fra kameramanden, og dropper det på jorden så det bliver overmalet med rødt blod da den første metalhæl rammer mandens ansigt. I dagene efter råbte vi i kor på retfærdighed, men som vi lige så stille mistede sikkerheden med små søde beskeder i vores børns madkasser med intet ud over de hurtigt nedkradsede kragetæer af S.D. Politiet der halede den ene efter den anden S.D.er i domssalen og så den ene efter den anden gå grinene derfra, mens vidnerne luskede ud af bagdøren, kuede, ødelagte og med frygten malet i ansigterne.

Men på gadeplan er der en nyhed, S.D. holder våbenhvile. De er frit lejde for de sidste H.A.ere til at skifte side, de skal blot henvende sig til det nærmeste S.D. styrede bordel som trækkerdreng eller ludder. Alle der ikke har meldt sig før natten mellem d. 15 og 16. oktober vil blive henrettet.

Du fik ikke skiftet fra H.A. i tide… så hvad er dit valg, starte fra det laveste i bunden... igen... eller få besøg af S.D.ernes dødspatrulje.

Spelat på

ESFROAG (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan