Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Operation V.E.N.U.S

System: Systemløst
Genre: Action, Efterforskning, Sci-Fi
Deltagare: 1 SL, 4-6 spelare

Av

✏️Sean Sebastian Munk Nielsen

Beskrivning

Året er 2222. De seneste 199 år har den menneskelige befolkning samt nogle få racer af dyr, været in logeret på en rumstation. Grunden til dette er at jorden blev udraderet af en serie bomber, eller det er hvad Generalen har fortalt jer. Generalen er en fyr som samlede 2087 personer af forskellig rang og afstamning, til at skulle følge med ham op i rummet og vente til dommedag var ovre. Generalen har fået lagt sig selv i stasis, så han ville være klar til at overtage styringen 200 år efter opsendelsen. De sidste 80 år er der dog opstået flere og flere problemer med rumstationen, og grundet at befolkningstallet på stationen er steget til over 10.000, mener Bestyrelsen at det kunne være en ide at sende folk ned til jorden for at bygge en base. De sendte den første ekspedition afsted for 3 år siden, de endte dog med at brænde op i atmosfæren. Året efter sendte de en lidt mindre gruppe afsted, de kom fint gennem atmosfæren, men efter de havde gået på jorden i 4 minutter og 17 sekunder, blev forbindelsen brudt. Det er nu 1 år og 359 dage siden de andre tog afsted. I er blevet valgt til at skulle tage med den næste ekspedition til jorden. I har 7 dage til at gøre jer klar til jeres livs, måske, vigtigste eventyr.

Vitus: Den yngste, han er kun 17 år gammel, men grundet hans ekspertise inden for kommunikation og IT, er han blevet valgt til denne mission.
Ulrik: En helt almindelig fyr, den eneste der er med på ekspeditionen helt frivilligt.
Nicko: Den person på stationen med den 3. bedste highscore i kampsimulation.
Sofie: Datter af stationens ekspert inden for Jorden. Nok den der ved mest om Jorden, uden selv at have været der. Hun er også en formidabel kok, hvis man spørger hendes mor.
Erika: Som 14 årig var hun allerede uddannet læge. Nu, omkring 22 år senere, er hun blevet valgt for at skulle tage med til jorden.

Spelat på

ESFROAG (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan