Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

En gave til zarinaen

System: LARP

Arrangerat av

A New Hope

Beskrivning

Zaren Alexander d. 2 er en politisk aktiv mand, der forsøger at beholde sin position i landet, samtidig med at han er ved at skabe et løsere grundlov og mere frihed til folket. Hans kone, Maria Alexandrovna af Hessen-Darmstadt, er elsket af folket for hendes interesse for fremgang både blandt rig og fattig. Hun er kendt for hendes besøg blandt fattige børnehjem, hvor hun har bidraget til installationen af damp-maskiner der har givet varme, og pumper til rindende vand.

Udefra ser det hele skønt ud, selvom Rusland er et gigantisk, hårdt land, så er der fremgang, og deres royale par er fremdriftens fortalere.

Men de der bor tæt på zarens mange huse, har hørt råb og skrig deroppe fra. Zarinaen stormer ud til vogn, eller Zaren der for nattelige besøg fra byen. Og nu har Alexander d. 2 dummet sig givaldigt. Han er nødt til at bløde sin kone op igen. Her kommer scenariets mange deltagere ind i billedet. Alexander d. 2 har kaldt til opfinderkonference, damp er drømmen, maskinerne er fremtiden, og Alexander d. 2 tilbyder fuld patent og økonomisk støtte til den opfinder der kan bygge noget, som der vil facinere og behage hans elskede Alexandrovna. Alle er inviterede, der er noget værd. Og for at ophøje zarindens vision om at bekæmpe fattigdommen i Rusland, har Alexander d. 2 inviteret byens beboere op for at se konferencen og deltage, ikke på samme niveau som hans gæster, men med varme og mad. Det er en kold tid i Rusland, men på zarens vinteretablement er festlighederne i fuld gang, og intrigerne ulmer i de dunkle korridorer.

Speltillfällen

8. - 10. maj 2015, VIA University College, Ikast

Länkar

Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/pg/engavetil/events/?ref=page_internalSkicka in rättelser om den här sidan