Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Tamuda – handlernes by

System: LARP
Genre: Fantasy

Arrangerat av

Utopia

Beskrivning

Utopias sommer senarie er et byspil, hvor det er befolkningen der mærker efterdønningerne af krigen. Befolkningen er syge og byerne er slidte. Ledelsen af landet ønsker ændringer til det bedre, men er det nu også for folkets bedste?

Podiet har før været brugt til, fortaler for styret og demokratiske afstemninger, til de styrende råd i landet. Nu er det præget af ælde og talerne er ikke længere så rare, og kun tiden vil vise hvor meget nationalisme og sammenhold der tilbage i folket.

Hvorfor rejse til Tamuda?
Du er rejst til Tamuda i landet Aurora, da lederen Vinla Patom er kendt for at kunne kurere hvilken som helst sygdom. Og du er enten syg fra start, eller har mistanke om at være bærer af en eller flere sygdomme.

Du kommer i karantæne og for den store glæde af, at opleve den store smukke handelsbys bagside af medaljen – slumkvarteret! Er du syg fra start vil du ikke være det hele tiden, og er du rask når du kommer, er det sandsynligt at du bliver syg i en kortere periode.

Men hvad kan jeg så opleve?
Du kan forvente stemningen af et slum kvarter. En verden hvor det er skurken og drukkenbolten der er samfundets spidser, en tur ned af livets dystergade, lige udenfor den blankpolerede by. Her kan alt købes og alt vindes, og lige så hurtigt tabes igen.

Det er et spil om overlevelse og handel, hvad enten det er med varer, informationer eller sort magi. Det er også et spil om magt, og hvem der trækker i trådene i landet. Det er et spil, hvor styreformen kommer på tale, og spillerne har magten til at ændre på hvem der styrer landet.

Hvad enten du er til skjaldesang og kødets lyster, mystiske omstændigheder, har skumle bagtanker, har ærværdige meninger, eller vil have magt, så er Tamuda byen – hvor alt kan handles med, og det er stedet hvor tingene ændres.

Speltillfällen

15. - 17. juli 2016, Østerskov Efterskole, Hobro

Länkar

Facebook-begivenhed for scenariet: https://www.facebook.com/events/1275865212441829/Skicka in rättelser om den här sidan