Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Privacy policy
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Tinge på øen

System: Live
Genre: Drama, Intrige
Deltagare: 72 players

Arrangerat av

Brimir, Aktivt Rollespil i Nordsjælland

Av

OrganizerChristian Beksgaard
OrganizerNickie Kühnel
OrganizerAnne-Dorthe Rosenkrantz

Beskrivning

Det hele foregår på den fiktive ø Stathurøya i nordatlanten i året 865. Omkring os ligger verdenen som den gjorde på samtiden. "Den hvide Krist" kendes, men ingen har tiltro til den underlige tro i øst og den er ikke kommet til norden hvor Aser og Vaner stadig våger over mennesket og underjordiske truer i skyggerne.

Scenariet omhandler det stadfæstende 9-års Tinge som får de 6 Jarlsklaner til at farte mod den gamle Tinge-ø Eitharsøya - Øen i Midten - Hvor klanernes uoverensstemmelser bliver taget op i alle klaners åsyn.

Scenariet ligger op til hygge, konflikt, intriger, hemmeligheder, sammenhold og sammenstød. Gamle venner mødes og nye fjender skabes.

Scenariet har fokus på ære, familie, tro og frygt for det ukendte. Dette er et scenarie hvor vi søger den gode historie og henter gamle sagn, sagaer og sange og puster nyt liv i dem og levendegøre til for jer, med jer, for jer.

Speltillfällen

3. - 9. juli 2017, Ulvsborg Historisk Værksted, Asnæs

Länkar

Scenariets hjemmeside: http://www.tingepåøen.dk
Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/436227826564360/?fref=tsSkicka in rättelser om den här sidan