Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Pendragons ære

System: LARP

Arrangerat av

TRoA

Av

OrganizerSøren Mosekær Fredsgaard
OrganizerSteffen Kanstrup
OrganizerSebastian Larsen
OrganizerErik Støvring Preussler
OrganizerMorten Meyer Rasmussen

Beskrivning

Pendragons ære er et mytisk tidlig-middelalder, konfliktscenarie i en setting inspireret af legenden om Kong Arthur. Scenariet indebærer et magtskifte i et område beboet af Saksere, Britter og Keltere, der hver har deres traditioner og holdninger til magt, lov, såvel som religion.

Scenariet handler altså om konflikter blandt tre vidt forskellige kulturer midt under et magtskifte, og det er scenariets fokus og det vi gerne vil med spillet.

Kong Arthur, Excalibur og riddere, er for mange noget der har en mytisk ordlyd sat sammen. Mange tænker på begyndelsen, hvor sværdet trækkes eller den tragiske slutning, men vi interessere os mere for handlingen imellem begyndelsen og enden, men også lige så meget for den tidlige middelalder kontekst som man i dag ynder at tolke legenden ind i. Det er vores sekundære vision at se hvordan tiden, folkeslagene og de arthuriske idealer harmonere, når de sættes sammen og slippes løs.

For mange af arrangørerne er det vores første større rollespilsprojekt, og vi drømmer om at gøre mere med det i fremtiden, men først skal dette scenarie løbe af stablen først, og vores mange timer og ideer skal møde de alt konsumerende rollespillere, så vi håber at i vil tage vel imod Pendragons Ære og slutte jer til spillet samt prøve kræfter med en vision for en af legendernes store verdner.

Speltillfällen

8. - 9. april 2017, Lundbykrat Hundeskov (nær Gistrup, i Nordjylland)

Länkar

Scenariets hjemmeside: http://www.pendragonsaere.dk/
Scenariets Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/pendragonsaere/Skicka in rättelser om den här sidan