Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Når de pæne folk sover

System: Systemløst
Genre: Action, Drama, Thriller
Deltagare: 1 SL, 4-6 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Året er 2022 og der er ny spiller på banen. HA må se sig slået af SD (Shadow Devils). De har hævet mafia scenen til et nyt niveau. Ikke alene er de så stærke at de kan slå HA på næsten alle handelsområder (Menneskehandel, prostitution, politiske klemmer, stoffer, våbenhandel mm.) men de er også stærke nok til at slå ned på deres egne, hvis disse ikke kan følge toppen.

Værst går dette ud over de små fisk som er klemt mellem de to organisationer og bør vælge SD, da HA ikke kan beskytte dem, men HA mister så mange folk, at de slår hårdt ned på dem som stikker dem i ryggen og SD beskytter ikke folk, før de har vist sig værdig. Men hvordan gør man sig værdig til SDs beskyttelse.

Lampen brændte sig ind i hans ansigt og sveden piblede ned af hans hud. ”Hvem?” Svaret blev gengivet igen og igen, hans ru stemme som havde skreget over slagene og ydmygelserne kunne næsten ikke mere. ”Jeg.... Jeg så ikke...” Et spark sendte ham ned på gulvet, det var næsten befriende at ligge her uden for lysets brændende stråler, gulvet kølede også lidt, der gik måske hele 2 sekunder før næste spark i maven krøllede ham sammen og han kunne mærke blod i munden. ”Hvis du siger en gang til du ikke så hans ansigt, så sparker vi dig til døde, men hvis du giver os beskrivelsen...” Et klik fra piben, der blev trukket tilbage på pistolen sagde alt. Han havde ikke mere at gøre, han vidste at derude et sted var det næste offer, en der kendte ham. Han hviskede navnet på en kendt i miljøet, vel vidende at han ikke var SD, men det ville sikre ham for flere grusomheden og en af hans venner for samme tur. Han blev væltet om på gulvet, så kom frelsen, et brag og lammelsen i kroppen af kuglen, der gik ind og banede vejen igennem kraniet ved at ødelægge alt på vejen.

Dit problem er ligesom mange andres, hvem skal du vælge at følge. Skal du forblive i HAs kreds velvidende at den dag hvor SD vælger at rydde op står du midt i det hele, eller vil du prøve dine chancer hos SD. SD er et højt sats, men tør du lade være? Dette valg er ved spillets start taget for dig, mere eller mindre frivilligt. Nu skal du finde ud af, hvad gør du herfra, hvordan overlever du dit valg og hvis du fortryder er det så muligt at lave om. Hvem vil ofre hvem, for at overleve den kritiske nært forestående konflikt.

Spelat på

ESFROAG (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan