Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Horror og realityshows

System: Systemløst
Genre: Drama, Efterforskning, Gyser, Thriller
Deltagare: 1 SL, 4-6 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Dette scenarie kommer spillerne til at spille teenagere, der har sagt ja til at være med til et helt nyt reality program. Programmet følger de gængse rammer for reality programmer med x antal deltagere og uge efter uge stemmes nogen ud, samt der dukker jokere (nye deltagere) op ud af det blå, der forstyrrer den dynamik som deltagerne prøver at opbygge. Der har været et klart mål for arrangørerne, at de ikke har villet have nogen professionelle reality stjerner. Så alle teenagerne er castet ud fra dette. Desuden er programmet også specielt for ud over detaljerne skal vinde spillet så skal de også ”overleve” på et slot hvor der sker paranormale ting. Der er spøgelser og ukendte kræfter indblandet. Det er i hvert fald hvad arrangørerne hårdnakket påstår og pressen har gravet i det og har ikke umiddelbart kunne fremvise beviser på det modsatte. Arrangørerne har dog indrømmet at nogen ting vil blive skabt via special effekts, da man jo ikke kan tvinge omgivelserne til at ”spøge” på kommando.

Programmet bygger på at deltagerne skal finde frem til hemmeligheden bag at det spøger på slottet og i omegnen omkring slottet. Arrangørerne påstår at de kender til dele af grunden men at selv ikke de kender til det hele. De har dog sat kameraer op rigtig mange steder både normale med ”nattesyn” og termiske samt lyd optageren og nogle apparater der måler spænding og ektoplasma (fysiske tegn på spøgelser). Desuden vil deltagerne når de er på spøgelses jagt bære udstyr der hjælper dem selv og seerne hjemme i stuerne til at følge med.

Tanja skuttede sig og gik ned i den gamle riddersal, der var ikke længe til mødet. De var 8 deltagere tilbage og hun vidste at hvis det ikke var lykkedes hende at vinde seerne så ville dette møde være hendes sidste. Hendes sidste forsøg med at forføre en af de mandlige deltagere var slået fejl og hun havde næsten ingen ekto-point (point for at opdage spirituelle oplevelser).

Hun stoppede foran den store dør ind til salen, hun kunne høre nogen tale dæmpet på den anden side. Sikkert TV værten og crewet. Hun skulle lige til at række ud efter håndtaget da hun hørte en lyde nede af gangen, hun så derned, men der var ikke noget.....så kom den slæbende lyd igen.

Rene rømmede sig og så ind i kamera 2, så så han over på deltagerne. Han sank noget og så alvorligt på dem. ”Dette er ikke noget almindeligt møde, ikke længere... Tanja... er forsvundet...”

I dette scenarie hopper vi ind i historien lige efter det sidste møde hvor Rene, seriens vært, forklarer deltagerne at Tanja er forsvundet fra optagelserne.

OBS: Minimum 2 deltagere skal være piger.

Spelat på

ESFROAG (2016)
Ruscon 25 (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan