Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Dystre hjerter

System: LARP
Deltagare: 7-12 spelare

Arrangerat av

Tordenild

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen
✏️Pálína Ýr Þórsdóttir

Beskrivning

I en verden hvor kravene stiger og individualismen er den nye religion gælder alle kneb. Her må man skaffe sig de bedste kort på hånde, man kan man det. Kan du det? Er du klog nok, stærk nok eller har kontakter nok til at skaffe de bedste kort på hånden.

Hvis du er usikker på om du kan svare ja, så har vi en løsning til dig. I vores selvskab vil du blive noget, du vil være med til at bestemme over din egen fremtid, du vil blive stærkere, smukkere, klogere og få mere magt end du kan drømme om. Det eneste du skal gøre er at vise dit mod, stå fast hvor andre ikke tør. Blandt os er du noget, ikke bare en blandt tusinder, hos os er DU vigtig. Din fremtid er vigtig og vigtigst af alt du får lov til at forme den.

Men husk ikke alle er værdige så indbydelsen til vores loge må du ikke diskutere med nogen. Ingen må vide hvem vi er, hvem du mødes med. Alt afhænger af holde denne viden hemmelig.

- - -

Ja ”logen” er en kult og vi er dens medlemmer nogle er nye medlemmer, nogle har været her længere. Her ser vi op til vores store ledere og til den aften, den aften hvor vi vil gøre os fortjent til at stå i cirklen når vi kalder på ham… Vi nævner ikke hans navn for ærefrygten er stærk, men en dag vil han være i blandt os og den dag vil vi være mægtigere end alt andet.

Spelat på

ESFROAG (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan