Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

De blodige tegn

(aka: The Armitage Cabal)

System: Call of Cthulhu
Genre: Efterforskning, Gyser, Thriller
Deltagare: 1 SL, 3-6 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

'Ja det er Miskatonic University... God aften hr politidirektør, hvad kan jeg gøre... blodige tegn siger de, mærkelige spor, okkultisme. Øjeblik jeg stiller dem om til Prof. Armitage” Samtalen var kort og professoren ringede af, han brugte aftenen fordybet i sine tanker, inden han sendte bud efter Prof. Rice og Prof. Morgan.

”Min herrer, jeg frygter for at vi står med en ny sag på hænderne.” Han så rundt på de andre professorer, ”jeg tror vi bliver nødt til at gøre handling af vores overvejelser.” Morgan nikkede, ”hvem havde du tænkt dig at tilbyde det farefulde job?” ”Vi vælger hver især 3 kandidater fra vores studerende, så sætter vi os sammen og bliver enige om hvem der skal danne holdet.”

Sådan gik det til at du nu sidder sammen med nogle andre studerende og venter uden for døren til Prof. Armitage kontor, den mest kendte professor på hele Miskatonic University. Om lidt vil du få tilbuddet om at specialisere dig som studerende og gå en vej der føre mod ukendte farer og ting du ikke forstår. Men hvad betyder det okkulte og selve Cthulhu universets gåder når man er en af de få studenter under ”The Armitage Cabal”.

Spelat på

ESFROAG (2016)
Ruscon 25 (2017)


Skicka in rättelser om den här sidan