Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Blandt Stjerner og Skjulte Fjender

System: AD&D

Av

✏️Nicolai Boesen
✏️Denkyû Sebastian Gundel

Beskrivning

Et heftigt fantasy rum krydstogt ombord på Prinsesse Leucasio
- en luksusliner i Hval klassen med et berømt teater.

Genre : Action Thriller
Der er anderledes, krævende og storslået for 5 spillere.

Regler:
Regelløst og/eller Advanced Dungeons & Dragons 2 edition.
(For erfarne con-gamemasters eller gamemasters med erfaring og talent for improvisation og historiefortælling)

Spillerne forventes:
At de tør trykke den af og være på, samt at de kan holde kæft på de rigtige tidspunkter. Det er et scenarie der kræver indlevelse, selvudfoldelse og handlekraft.

Intro:
Det er mørkt. Langsomt kommer du til dig selv. Det gør ondt i dit hoved og dine muskler er ømme. Du må have drukket for meget dårlig palmevin, men det husker du intet om!
’Ved Ra´s Solskib!!’ Dine øjne fokuserer og du ser at du ligger på dækket, men i luften et stykke fra dig svæver en ufattelig grim klump med et stort savlende gab. ’Øjetyraner’ flyver det gennem dit omtågede hoved.
Din skarpe intuition fornemmer hurtigt at dine rejsefæller snart vil være på benene. Et hurtigt kig over rælingen bekræfter din antagelse. Der er et brunsort skib der ligner en kødædende sø-anemone, der er blevet gennemhullet af maddiker. Det er nok en 80 tonner i en eller anden krydser klasse, der ligger ved siden af Khe-Sis-Ben, jeres meget mindre skib i Guldsmede klassen.

En plan former sig hurtigt - stikke af med lynet hast. De andre må rydde skibet for ubudne gæster. ’Akira og Bandiruhr - kom med og dæk mig’ råber du. Den smukke let klædte jomfru griber sit hellige sværd og er i et akrobatisk spring ved din side. Dværgen morgensur og morgengrim med svedigt uldet skæg og hår, er forbløffende nok lige så hurtigt på benene.
Vejen ned i skibet forbi de smukke hieroglyf dekorerede træpaneler og karme er fri. Du kaster dig ind i Helm rummet og ser Tyrant skibet ud af vinduet, der er guldsmedens venstre øje. I et nu er du oppe på den store tunge tronstol i midten af rummet. De magiske inskriptioner på den lyser op, da du kanaliserer din magiske og hellige kraft til den. Den vante følelse af at blive et med Khe-Sis-Ben fylder dig. Du ser for dit indre Storm svinge sin økse og kløve et kæmpe øje, så safterne sprøjter ud over venstre vinge. Den grå ujordiske Lord Wiesengrund er under dækket med dværge præsten Igitur, hvor et par ulækre forvoksede insekter med kæmpe øjne stoppes i at plyndre jeres kahytter.

Du lader Guldsmeden accelerere alt hvad du kan og lidt til, et øjeblik er det som om kraften der strømmer fra dit sind til skibet vil sprænge dit hoved.

Lidt senere da du åbner dine øjne i helms rummet er de andre kommet ind til dig.
Du kender deres spørgsmål med det samme.

Hvad tog os ud og hvordan?
Men du erindrer også den alvorlige opgave din far Faraoen pålagde dig. ’Ramses min anden fødte søn Vi pålægger dig at rejse til Perle Sfæren og hente Shef-Neth-Ka’s tre kronregalier. De har været borte i 251 dynastier og nu ved vi hvor de er. Derfor er det Din pligt og ære at bringe dem hjem. Falkekronen er hos den lysende hvide Kejser Qing Ji Wang på planeten Den hvide perle. Det store kongelige halssmykke er hos den suveræne ærkemager og førstetaler for den store Fader-moder-hjerne-pøl Siisiz Jyzx Hanx. Denne tentakelhovedet hjernespiser finder du på Planeten den Sorte perle. De to sceptre er hos Vismands-kong-over-proffesoren Himy-de-Himy-dredre-Himy-Ham, ham finder du i de gnomiske enklaver i astroide bæltet tættest på Solen. Her er en ring med tre meget kraftfulde ønsker - brug dem til skaffe noget at handle med.
Jeg ved du ikke vil skuffe mig.’

Du kikker ud af vinduerne, men alt er mørkt da i nu rejser med jammerspeed. Det kommer til at tage tid og kræfter det her, tænker du, men det til trods fornemmer du en meget gunstig situation inden for nær fremtid. Men hvad det er har du ingen anelse om.
Der er også en skygge af voldsom katastrofe og død et sted ude blandt stjernerne...
Om spillet og sessionen:
Dette scenarie tager kreativt afsæt i den gamle Spelljammer kampagne til AD&D fra TSR, men det er på ingen måde et typisk eller klassisk AD&D scenarie.
Struktur mæssigt er det lavet ud fra Teatrix reglerne - Der tager udgangs punkt i filmskabelse og improvisation. Scenariet er opbygget udfra scener med en klar tidsplan og over 60 beskrevne biroller.

Forfatterne
Nicolai Boesen :
’Det er et overlegent og intensivt fedt scenarie’

Denkyu Sebastian Gundel :
’Surrealisme eller rettere surfantansy og suspensed powerplay for hårdt.’

Spelat på

Viking-Con 20 (2001)


Skicka in rättelser om den här sidan