Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Faithless and Forgotten, Part 2: Lost Colony of Taldor

System: Pathfinder
Genre: Fantasy
Deltagare: 1 SL, 3-6 spelare

Arrangerat av

Pathfinder Society

Beskrivning

Pathfinder Societys udgravninger fortsætter og bringer nu agenterne til Cheliaxs sydligste territorrium Kharijite. Her danner Arch of Aroden bro over Hespereth strædet og har etlableret et Avistiansk fodfæste i nationen Rahadoums baghave. Der tyder en ældgammel Taldansk ruin på at emperiets store Armies of Exploration havde rejst langt længere end det hidtidigt er troet muligt. Kan agenterne afdække lokalitetens hemmeligheder – og i processen omforme Inner Sea regionens histiorie?

Scenariet er for spillere der har kendskab til Pathfinder og måske har prøvet PFS før. Der er selvfølgelig også plads til helt nye spillere! For at spille dette spil skal du have en karakter mellem level 1-5. Hvis du ikke har dette, kan du få udleveret en præskrevet karakter, så du kan hoppe direkte igang med eventyret.

“Lost Colony of Taldor” er anden del af en tre-delt historie. Første del “Let Bygones Be” spilles også her på Fastaval. Efter dette scenarie følger part 3; Pathfinder Society Scenarios #7–18: “The Infernal Inheritance.”, der udkommer 30. marts. De tre scenarier er beregnet til at blive spillet i rækkefølge.

Spelat på

Fastaval (2016)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan