Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Fladlandssagaen

System: LARP
Genre: Fantasy, Intrige
Deltagare: 5-20 spelare

Arrangerat av

Østerskov Efterskole

Beskrivning

Kære dagbog,

Vi påbegyndte vores rejse mod Lenet Alzark for nogle dage siden. Kort efter at vi havde forladt vores trygge storby blev brolagt gade til hovedvejenes grus – men nu da vi nærmer os rejsens mål, bliver stier til… mudder. Jeg har aldrig været i nærheden af et af Fladlandets grænseområder før, men historierne om Rigets mest berygtede Len har jeg selvfølgelig hørt mange gange – ligesom alle mine medrejsende. Ja, vi har endda kunne udveksle historier om alt fra mordere og tyve, der flygter hertil væk fra lovens vogtere, til mystiske historier om en skov fyldt med ukendte magiske kræfter. Jeg ved i sandhed ikke, hvad jeg skal forvente. Hvem ved hvor mange af historierne der er sande – og hvilke af dem? Vi er blevet inviteret hertil af selveste Grevinde Sofie Rechtsfelt, der har lovet, at intet ondt vil hænde os som gæster i hendes magisk beskyttede borg. Det skal nok blive spændende.

Grevinde Sofia Rechtsfelt har haft held til at invitere fornemme gæster til Alzark, der i mange munde er kendt som Rigets mindst spectakulære Len. Din rolle vil være en del af den indbudte karavane, som både indbefatter handlende, gøglere og tilrejsende lykkejægere.

Fladlandssagaen er Østerskov Efterskoles månedlige rollespilskampagne. Arrangørerne sørger for udklædning og rekvisitter, samt en skreven rolle, der placerer dig midt i spændingen, som en del af rejseskabet. Spillet foregår i Østerskov Efterskoles kulisseby.

Spelat på

Fastaval (2016)


Skicka in rättelser om den här sidan