Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Kamp for frihed

System: Mind's Eye Theatre
Genre: Drama, Gyser
Deltagare: 25 spelare

Av

✏️Hanne O. Jensen
✏️Morten K. Pedersen
✏️Helle Zinck

Beskrivning

Når solen synker ned i horisonten efter en slidsom dag, vækker den med sit aftagende lys nogle få døde til live igen. Døde, som om natten har deres eget mørke samfund. Et samfund, som mere end noget andet moderne samfund, vi kender i dag, bygger på feudalisme.

De døde, som jeg her taler om, kalder vi vampyrer - selv kalder de sig Kindred eller de forbandede. Der er også andre udøde væsner, som jeg bør nævne her - væsner, som ikke kun er vågne om natten - selvom de i mange af vores myter har fået tillagt en sådan færden. Ånder eller spøgelser kaldes de oftest - trods det, at de har ligeså mange navne, som de døde har religioner.

Jeg har kendskab til flere overnaturlige væsner - heriblandt varulve, men dem skal jeg ikke nævne yderligere i dette kapitel, som udelukkende skal beskæftige sig med vampyrer. Lad mig dog tilføje, at disse forskellige arter aldrig blander sig i hinandens færden.

Sådan skrev Dr. Jihekov i 1952 i sin bog "Eurier Døden tildeler". Lad os straks konstatere, at han med påstanden om, at de forskellige arter aldrig blander sig i hinandens færden, tog fejl.

Vi har kendskab til mange indbyrdes kampe om territorier mellem varulve og vampyrer. Hvis han i sin påstand havde udskiftet "aldrig" med "sjældent", havde han sat en korrekt nævner, hvad angår ånder og spøgelser.

Dr. Theodor Nickson

(Uddrag af en artikel i bladet Horizont nr. 1, årgang 12)

---

Fire vampyrer blev forleden nat fundet af prinsens højre hånd - midt i deres jagt på døde. Fire forholdsvis nye vampyrer, som prinsen på intet tidspunkt havde budt velkommen - ej heller havde han givet tilladelse til, at de blev embraced.

Tyde, prinsens højre hånd, måtte overraskende nok opgive at overmande de fire efter en kort kamp.

Da prinsen, Lazarus, fik beskeden, satte han byen på den anden ende for at finde de fire, og inden solopgang var de fundet igen.

Nu står byen for at finde skaberen - eller skaberne af de fire vampyrer...

Spelat på

The Battle (1995)


Skicka in rättelser om den här sidan