Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Stalkers

Omslag till Stalkers

System: GURPS
Genre: Action

Av

✏️Flemming D. Andersen
✏️Sebastian Flamant

Ladda ned

PDF Scenariet (3,3 MB)

Beskrivning

"Jeg står her ved Crazy Eds brugtvogns Mitsu megasale, hvor et ukendt antal svært bevæbnede Teamster terrorister holder over tyve gidsler som fanger. Ved siden af mig står Detroit kriminalinspektør Harvey Vernon i et superlækkert jakkesæt fra Dolce & Cabana; og Harvey, hvad kan vi forvente i løbet af de næste par timer?

- Jo, Cynthia. Vi forventer at Stalkers ankommer snart, og at de derefter tager sig af sagerne. Detroit PD forhandler lige nu med terroristerne, men vi forudser en direkte konfrontation.

- Tak skal du have, Harvey. Som I måske kan høre er tilskuerne ved at gå amok nu. Der står over 1000 mennesker foran Crazy Eds, med flag, T-shirts, bannere. De venter alle på at Stalkers og den legendariske Iron Mike Fowler skal ankomme. Og ja, som vi hørte synes en direkte konfrontation uundgåelig, men... Nu kommer de! Nu lander helikopteren, og Iron Mike stiger ud sammen med sit team!

- Iron Mike! Iron Mike! Iron Mike!

- Mega-wholesale super Mitsu rabat hos Crazy Eds de næste fem minutter! Specielt terrortilbud!

- Iron Mike! Iron Mike!"

Mod. Ære. Våben. En nær fremtid. Et privat antiterrorkorps. Stalkers er stolte. Stalkers er modige. Og alt, alt for farlige.

Spelat på

Viking-Con 20 (2001)
Con Dôme (2002)
Confekt IIc (2003)
HøngCrewCon (2005)

Priser

Viking-Con 20 (2001)

Vinnare, Bedste Tekst & Layout

Trivia

Länkar

Scenariet til download (PDF): http://www.flamant.dk/schtroumpf/scenarier/stalkers.pdfSkicka in rättelser om den här sidan