Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

November Rain

System: Vision Fusion

Av

✏️Peter Frost
✏️Palle Schmidt

Beskrivning

En øde landevej på Sydfyn, en mørk aften i november. Tre detektiver fra København på vej til 50-års-fødselsdag i silende regnvejr i bureauets bil.

Jon roder i handskerummet efter sin pulver-cappucino, mens han overvejer chancerne for at få sex i den kommende uge. Martin prøver at falde i søvn på bagsædet, men kan ikke rigtig finde sig tilpas i den alt for stive skjorte of slipset. Hans guitar stikker ud fra bagagermmet over hans hoved. Jon smiler i bakspejlet ved tanken om den dovne musiker, der dunker hovedet op i sin egen guitar.

Jesper holder den ene hånd på rattet, mens han fumler i lommen efter pillerne. Hans blik er stift rettet mod vejen. Han havde egentlig håbet på, at kunne bruge ferien til at løbe nogle lange ture, men sådan som vejret teger sig, bliver det nok ikke til så meget. Godt at han huskede sine vægte. På bagsædet fisker Martin sin sidste smøg frem og dunker hovedet op i sin guitar. Jon vender sig med et venligt smil, og en tændt lighter i hånden.

Regnen løber ned af bilens ruder. Den eneste lyd er den monotone rumlen fra motoren, of Techno fra Asgers walkman. Hvorfor han egentlig er med, er der ingen der rigtigt er klar over, inklusive ham selv.

--
Vision er et lettilgængeligt selvproduceret system. Det er blevet brugt ved flere lejligheder på større kongresser, både i trolddoms-og detektivgenren.
Forfattere: Palle Schmidt og Peter Frost, to Københavnere. Palle er medforfatter til Fusion, detektiv-delen af Vision.

Spelat på

Spiltræf IX (1993)


Skicka in rättelser om den här sidan