Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Hvem var Sir Edward?

System: Call of Cthulhu
Genre: Efterforskning, Gyser
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Troels Frostholm Søe-Larsen

Beskrivning

Skibet rullede kraftigt mod styrbord en dråbe på panden af Kaptajn Lawrence var alt det viste at denne storm var anderledes, hans bistre syn stirrede ud fra broen og hans faste greb i roret dirrede en smule. Endnu en kolossal bølgedal med bølge toppende sprudlende af hvid skum, præcis som hvide tinder på bjerge der tårnede sig op omkring skibet. Stævnen begyndte at stige og han lod roret glide en smule før han kastede det mod bagbord. Første styrmanden sank engang mens han så stævnen skære sig igennem bølgen foran skibet. En rystelse forplantede sig igennem skibet men så var de fri af dalen og kastedes sig atter igennem en bølge.

Første styrmanden overtog roret fra kaptajnen. Han vendte sig med sit bistre blik som nu hvilede på kahytsdrengen. "Hvad mener du med han er forsvundet? Ingen forsvinder fra mit skib, skulle i ikke holde vagt ved døren?" Drengen rystede men tog sig sammen. "Jo jo skipper, og vi har været 2 på vagt hele tiden, men der er ingen i hans kahyt længere."

Endnu en kæmpe bølge slog mod skibet. "Se se kaptajn..." Førstestyrmandens stemme knækkede i desperat ophidselse. Kaptajnen drejede rundt og så mod havet, der i bølgen var grønne lange arme og et øje. Så var det væk og det var som tiden stod stille kaptajnen stirrede og stirrede imod bølgen som ramte skibet og kylede det mod siden. Første styrmanden der havde sluppet roret i frygt og stod med hænderne begravet i sit ansigt, blev smidt mod siden og smadrede sit hoved igennem sideruden så havluft, saltvand mm.
stod ind på broen.

Kaptajn Lawrence kastede sig mod roret og flåede det mod bagbord, med denne anstrengelse lykkedes det ham at redde skibet. "Find Sir Edward, jeg er ligeglad om i så skal vende alle sten på bundet af oceanet, find ham..."

Dette scenarie handler om den mystiske sir Edward der forsvinder sporløst på en skib på vej hjem til England og et detektiv bureau der får til opdage at finde ham, for en organisation kaldet "De Stolte Søjler"...

Spelat på

ESFROAG (2013)


Skicka in rättelser om den här sidan